Diskuse

Jako čokoláda

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Arth-

5. 2. 2009 20:57
:-)

Víte, co ještě historicky vlastně nedávno znamenalo "roštěnky"?!

V tomto světle ty "roštěnky na pivu" získávají nový smylsl...  ;-)

0 0
možnosti
HN

handour

5. 2. 2009 21:08
Re: :-)

a o jak starý roštěnky se zhruba jedná?:-)

0 0
možnosti
W

Wendolene

5. 2. 2009 16:05
Pro pany , kteri si na cokoladu tolik nepotrpi,

ale zboznuji pivo a maso, doporucuji rostenky na pive ( belgicky recept). Muzete spojit dve oblibene chute.;-D

0 0
možnosti
HN

handour

5. 2. 2009 16:34
Re: Pro pany , kteri si na cokoladu tolik nepotrpi,

Zdravím Wendy

Roštěnky na pivě dělám, když si potřebuju manžela udobřit;-). A vůbec to jídlo ráda připravuju, páč toho piva do jídla dám trošku a zbytek vypiju:-)

0 0
možnosti
W

Wendolene

5. 2. 2009 16:03
Jak uz zde bylo receno,

nejlepsi je cokoladova pusa..Cokoladu mam moc rada, hlavne svycarskou...;-)

0 0
možnosti
R

reasec

5. 2. 2009 13:10
Koukám Haničko,

tady to už pěkně usnulo8-o, každej nacpanej čokoládky a beraních rohů,.... že by se už jenom trávilo?;-D

0 0
možnosti
HN

handour

5. 2. 2009 14:52
Re: Koukám Haničko,

Františku, nevím asi nějaký divný časy na nás přišly...;-Djíst nám nechutná, spát nám nechutná...nu musím napsat něco takovýho,aby se nám ty chutě vrátily...;-)

0 0
možnosti
A

Arth-

4. 2. 2009 17:51
Hm, čokoláda... k tomu asi nemám co říct.

Neošklivým si ji, ale souhlasím s klasikem, že ze správného moučníku má trčet kost!

Ale jak jsme tak četl tu diskuzi...  tak o čokoládě vlastně moc není - a dostal jsem z ní hlad!

Tak jdu něco najít...  možná se najím červenýho vína. ;-)

0 0
možnosti
HN

handour

4. 2. 2009 17:55
Re: Hm, čokoláda... k tomu asi nemám co říct.

Artíku,a kdy je u mně řeč o tom, o čem se píše v článku;-D..než vypiješ dvě decky vína..je tu sex;-)

0 0
možnosti
S

stedrik

4. 2. 2009 17:11
Co říct o čokoládě,

když jediný co vím je,že výrobek z masa to zaručeně není,to bych poznal.:-)Jo, a ještě vím,že je to dobrý všude tam,kde slova a kytky selžou.Pestrobarevné krabičky,kde je víc papíru,než-li sladkých bouliček a exotické placičky,které připomínají hezoučké tácky na pivo,dělají zázraky.

A když nepomůže ani to,je ještě možnost,vzít staniol,zmuchlat do kuličky a hodit.A jest-li že vystihnete tu správnou chvilku a trefíte tu správnou strunku na duši,je po mráčku.

P.S. Pro objektivnost a srovnání je třeba trvat na pivní lázni;-D

0 0
možnosti
HN

handour

4. 2. 2009 17:20
Re: Co říct o čokoládě,

;-D;-D;-Dpivní lázeň?Pokud by to byl Gambrinus a kus flákoty k tomu,tak bych si dala říct:-)

Pane jo,to je dobrej tip na podnikání,to by byl salón krásyR^,tam bylo pořád plno.

p.s.:už se pracuje na blogu?:-)

0 0
možnosti
JN

dajana.p

4. 2. 2009 15:55
Ahoj Hani,

právě jsem snědla velkou nugátovou čokoládu, byla fakt dobrá! ;-DV

0 0
možnosti
HN

handour

4. 2. 2009 16:47
Re: Ahoj Hani,

a co pusa...k tý čokoládě, byla?;-)

0 0
možnosti
AB

abarila

4. 2. 2009 14:48
Mňam mňam

A nejlepší je sladká pusa od čokolády ...:-)

0 0
možnosti