Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Arth-

6. 1. 2009 17:32
Hančí?

Jakým vínem teda zapíjíš tu rybu...  a jakou rybu?

;-)

No uznej sama: sex už tady byl...  pití tady bylo...  hry tady byly (fotbal) - ale jídlo ještě ne! Víno po jídle počítám k tomu jídlu... to není žádný pití... ;-)

0 0
možnosti
HN

handour

6. 1. 2009 17:46
Re: Hančí?

Vrbničkou Žlahtinou Oldřichu a i rybu si můžu vybrat? V tom případě Oradu a jsem spokojená.Moc.No samozřejmě ještě v dobrý společnosti. Nejlépe muže se sexy mozkem. Jo a o tom budu psát.A už dneska večer si to můžeš přečíst;-)

Vím, že s tím, že "zase sex",jsem asi zklamala...ale už jiná nebudu:-)a po těch svátkách jsou stejně všichni přežraní;-D

0 0
možnosti
R

reasec

6. 1. 2009 14:20
jo, jo.....

....i ženy mají své dny;-)

0 0
možnosti
JK

jejkap

6. 1. 2009 11:37
To pul promile...

s tim bych teda byl opatrny. V Cesku, kde 50 km/h znamena za znackou obce mirne pribrzdit neco pod osmdesat, bych radeji zachoval nulovou toleranci i za cenu kokakoly k rozmrazene rybe od Lidla.

0 0
možnosti
HN

handour

6. 1. 2009 12:39
Re: To pul promile...

R^Máte pravdu, ale v Chorvatsku ignorují STOP, blinkry jako když neexistují, přednost má rychlejší...apod.Jsem pro tu sklenku vína k rybě, ale pak...neřídit.

hezký den:-)

H.N.

0 0
možnosti
V

Vikina

5. 1. 2009 16:49
Nu, Haňko,

tady se Ti asi chlapi moc nezastaví. S opilými dámami moc zkušeností nemají a své siláckosti si nechají nejvejš pro hospodu. Asi hodně z nás si nějaký úlet prožil. Když ve dvaceti, asi se posbíral rychle, když ve 40, bylo to horší. Teď jse o to, aby se to nestávalo normou - v Tvém případě asi jen ten úlet, viď.

Co se týče zvýšené náklonnosti dam určitého věku k alkoholu, nevím, jestli je to novinka nebo to už bylo dávno. Muži o tom asi taky moc nevědí, takže si budete muset, holky, vystačit samy. A pamatujte, my chlapi jsme už otužilí, vy jste naprogramovány na "podlehnout", tak myslet na to. A pijte, jen když máte naplánované nějaké to "podlehnutí" :-P

0 0
možnosti
HN

handour

5. 1. 2009 18:37
Re: Nu, Haňko,

co ta Haňka, že tys to přehnal se sirupem?;-D;-)Vidím, že zdraví se Ti navrací, a mám z toho radost. :-)Souhlasím se vším co jsi tak pěkně nastínoval ve své moudré reakci až teda na to podlehnutí...víš, ono takové podlehnutí pod vlivem alkohoholu může být pěkně bolestivé vystřízlivění.Podlehnutí po velkém množství alkoholu je zoufalství...pro oba, nikdo neví,co dělá..nu a nikdo z toho nic nemá.Takže když už "plánuji" podlehnutí, tak za mírně střízliva,abych si to ...pěkně užila.;-)

0 0
možnosti
M

motylek_02

4. 1. 2009 20:31
no teda?

kolik a ceho jsi to do sebe Hani nalila? ja jsem v pohode, opici mam po dvou deckach vina :-) (v tomhl ejsem levna), a byva mi po alkoholu druhy den blbe. Takovy bolehlav, neprijemne dlouho se drzici. alkohol je zradny v tom, ze uvolnuje, takze kdo je ve stresu a nezvlada to jinak, tak to pomaha.... bohuzel kazdy alkoholik to ma pod kontrolou. moje spolehliva kontrola je: tak si dnes nedam, co se stane... pokud preziju bez uhony, je to OK, pokud "musm" tak neco neni v poradku.  aplikuju at na alkohol, nebo na cokoladu ;-D

0 0
možnosti
M

motylek_02

4. 1. 2009 20:33
Re: no teda?

jinak se svou alkoholickou toleranci nemam na zadnou ligu, takze hrde piju cely vecer kolu a z poznamek si nic nedelam, modleni ke keramickemu bohu neni me hobby :-P

0 0
možnosti
I

ignorantka

4. 1. 2009 17:25
teda, Hani, co jsi to do sebe nalivala,

ze ti bylo tyden spatne?! ;-D auvajs, chudak zaludek a hlava :-( taky jsem to, myslim, jednou pila ;-D

...alkohol moc nemichat a pit dobrou kvalitu, vychutnat si tu euforii..., i kdyz neni nad to se cas od casu striskat  do nemoty s kamarady ve vinnem sklepe, ze jo? slivovica je taky dobra, ale tu radeji jako lek ;-) 

ne vsude ve svete maji komunitni palirny jako u nas! :-)

0 0
možnosti
I

ignorantka

4. 1. 2009 17:25
Re: teda, Hani, co jsi to do sebe nalivala,

naznacila jsi v blogu zajimave tema: alkoholismus zen stredniho veku :-(

...jo, ja to znam takto: co te nezabije, te posili.

priste si dej vyprostovaka. jinak ale bys mela vic trenovat nebo co ;-D 

0 0
možnosti
A

Arth-

4. 1. 2009 15:14
Hančí není to jednoduchý...

ale chceš poradit zaručený tip? Než půjdeš na podobnou akci mezi "první ligu", pokud už tedy opravdu musíš, tak vypij hrníček teplého - proto tekutého - sádla.

Originálně kachního - tam to mělo ještě ten efekt, že pokud přežiješ tohle, tak už všechno...  ;-)

Ale funguje každá mastnota. Jasně, nepochutnáš si...  ale přežiješ podobné mejdany ve zdraví!

;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3114x
Nemysli si pořád, že musíš všechno prožít, stačí jen pozorovat a to bez klidu nejde. Největší milost pro nás, kteří to potřebujeme, je umění dívat se a vidět.

Karel Čapek