Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Větva

9. 6. 2009 20:28
...

V

0 0
možnosti
HN

handour

9. 6. 2009 20:32
Re: ...

jééé to potěšíV

0 0
možnosti
MB

Milan Brlík

8. 6. 2009 12:25
Máš moji podporu

a karmu (;-D). Náhodou, já si na karmě ujíždím strašně a otevřeně to tady přiznávám. Jsem rád, když se to hodně čte a když se to lidem líbí. Pokaždé si počítám procenta - kolik lidí z těch co článek otevřeli dali karmu? Posleně jsem se dosat l skoro na 20% a byl jsem v sedmém nebi.

A s tou falešnou kolegialitou ... nevím, mám pocit, že nás něco pojí. Většinou máme taky podobné povahy - exhibicionisti, komedianti, extroverti ... a když ne, tak nás určitě pojí inteligence a vtip ... a najít takové lidi v běžném životě je kolikrát těžké ...

0 0
možnosti
HN

handour

8. 6. 2009 21:09
Re: Máš moji podporu

Ty mou taky. Děkuju:-)V

0 0
možnosti
E

Enaz

11. 2. 2009 20:17
čtu zpětně

Nevím, jaká nálada a vztahy vládnou mezi blogery a je mi to fuk. I když vztahy pro a proti jsou celkem jasné.

Nemůžete dělat druhým svět lepší ... nikoho nemůžete donutit, aby se cítil líp - zkušenost je nepředatelná, ale pokud napíšete něco, co alespoň pár lidí pohladí, tak jste udělala víc než ti, co eventuelně pod Vaším článkem soptí.

I když to taky není pravda ... si zanadávali a vypustili (snad) svůj nesnášenlivý přetlak ven ...  i jim pomáháte :-).

A i nám, kteří jen čtou ... a rádi.

0 0
možnosti
R

reasec

9. 2. 2009 8:21
Je to jednoduché...

....Tvůj blog patří mezi mé oblíbené, rád Tě čtu, protože v článcích máš V....je tady, řekl bych i fajn parta....a to ostatní jako třeba poukazování na falešnou kolegialitu neřeším.....zatím není proč.

Takže Haničko, v pohodě filozofuj,politizuj, zaváděj, flirtuj, provokuj;-), sčítej a odečítej dál.......

A pověz..... co je dneska normální?;-D;-D

0 0
možnosti
V

viveka77

10. 2. 2009 11:23
Re: Je to jednoduché...

:-)VR^

0 0
možnosti
Š

Štepánka

8. 2. 2009 11:13
ahoj Hani,

R^R^R^

0 0
možnosti
V

Vikina

7. 2. 2009 22:51
Myslím, Hani,

že se blogeři na Idnesu už dávno rozdělili do skupin. Každá skupina má své čtenáře, ať už podporovatele či odpůrce. Někteří hlavně odpůrce a to dost fanatické - a většinou si to zaslouží. Zábavní jsou pak přívrženci různých Paroubků či naopak Topolů, ti to pak chudáci schytávají a občas se sem chodím zasmát na diskuze, neboť lidé si dokáží vymýšlet neuvěřitelné urážky. Divím se těm Don Quichotům, že tak usilovně stále bojují.

Ty, spolu s několika málo dalšími, patříš do šťastné skupiny těch, co má spíš jen fanoušky (vyjma úsměvných fialů). Zarputilí nenávistníci se objeví zřídka, nu a odpůrci jsou spíše hajitele vlastní věci (jako třeba právě peďáci), ti nemají nic proti Tobě osobně. Důležité je, že k Tobě, Alicím, Vendule, Klárkám nebo třeba Renatě chodí normální lidé, kteří si prostě chtějí jen přečíst něco pěkného a obyčejného, v diskuzích ne se do krve hádat, nýbrž popovídat s virtuálními přáteli. Když už nám zmizely ty návsi, zbývá nám aspoň net, takže díky za Tvý psaní.

0 0
možnosti
HN

handour

7. 2. 2009 23:15
Re: Myslím, Hani,

Já nevím Viky, od tý doby co jsem zpátky v ČR,tak to definitivně nejsem já.Ze skutečnýho světa utíkám k tomu virtuálnímu, abych zjistila, že ani jeden není normální, ani jeden není skutečnej, v obou jsou lidi tak nějak silnější než já, nebo ty skoky sem tam zvládaj - líp.Věděla jsem, že to nebude lehký, ale ne,že to bude trvat tak dlouho. Možná vážně pomůže ta masáž čokoládou nebo Kurz tvůrčího psaní..;-DChci Ti moc poděkovat za podporu, od samýho začátku.Vím, že si to se mnou neměl lehký;-)

0 0
možnosti
DH

Thompson

7. 2. 2009 21:46
Ahoj Hanko,

souhlasím s článkem a ačkoliv jsem teď dost dlouho nenašel sám čas na psaní, závidím Ti, jak Ti to jde od ruky. Jediné na co mám na blogu čas je alespoň si přečíst každý den Tvůj nový článek ;-). Nějak mně ta moje vlastní aktivita opustila, když vidím tu lavinu nových tváří mezi blogery, kdy snad každých pět minut naskakuje nový blog, takže když mám chuť něco napsat, zjistím, že už to napsal někdo jiný. A oplzlosti v diskuzích se množí, Paroubka s jeho politickými agitkami vyvěšují na titulku, takže mně to už ani moc nebaví. Tak alespoň, že Ty se držíš! Takže buď zdráva, kolegyně! R^

0 0
možnosti
HN

handour

7. 2. 2009 22:09
Re: Ahoj Hanko,

Ahoj DušaneVjsem ráda, že ses ozval, vím, že toho máš hodně.Stýská se mi po časech kdys měl čas psát a mě to bavilo.

Myslíš, že je návrat starých dobrých časů...možnej?

Hanka

0 0
možnosti
PO

POToole

7. 2. 2009 18:31
MIla Hani,

ezky napsano a urcite s Tebou souhlasim... Snazim se cist co nejvice clanku, obcas i diskuze, jen casove se to obcas stiha tezko... :-) Mne urcite nejvic potesi prispevky do diskuze, kdyz lide napisi sve zkusenosti a sve nazory. Preji Ti krasny zbytek dne, Pavlina :-)V

0 0
možnosti
PO

POToole

7. 2. 2009 18:32
Re: MIla Hani,

Ach jo - samozrejme tam ma byt: HEZKY!!! ;-D

0 0
možnosti
V

viveka77

7. 2. 2009 18:18
Karma a srdíčko

Pěkně napsáno VR^

0 0
možnosti
HN

handour

7. 2. 2009 18:54
Re: Karma a srdíčko

Milá Anko,některé nicky je tak lehký mít rád:-). Na to kafčo se fakt těším.

Pěkný večer

H.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

7. 2. 2009 17:57
Ahoj Hani

Jak Ty to holka děláš, že to napíšeš tak, jak si to já myslím?;-) Kdybych měl otevřený diskuze (kdybych MOHL mít otevřený diskuze:-(), tak bych tam určitě upoutávku na tenhle Tvůj článek prdnul. Ať se všichni ti opruzové co nemají Tebe, ale hlavně mě rádi, třeba vzteknou;-D. Hezký den a ležatá osmička- VVV. Pa Vláďa Kroupa

P.S - Chtěl jsem tam těch srdíček dát víc, ale prý - ,,příliš dlouhý příspěvek" sakra.

0 0
možnosti
HN

handour

7. 2. 2009 18:44
Re: Ahoj Hani

Děkuju Vláďo za podporuV, akorát mě mrzí, že jsem si o ni musela říct...někdy  to vím sama, a někdy to potřebuju slyšet, potvrdit, že to má smysl.

H.

0 0
možnosti