Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

coj@nato

20. 9. 2009 18:31
Čtivé to je

Ale připadá mi to dosti nevyvářené a jednostranné.

Hanko, lituji, ale čekal jsem něco lepšího objektivnějšího. Nechci se stavět mermomocí do role nějakého "kritika", ovšem ve Tvém pojednání na dané téma mě zaráží pár maličkostí.

Proč by měl ten kritik střílet své šípy jen z nějaké závisti a chtěl by autora jen ponížit a dokonce udusat jeho touhu psát ? Proč mluvíš jen o nějakých zbabělých útocích kritika ?

Autor blogu bývá občas též nejasnou a rozporuplnou osobou. Třeba tím, že o sobě zatajuje mnohé skutečnosti, jenž by ho ukázaly jako člověka úplně v jiném světle, než jak se staví veřejně na blogu. Blogger, to ještě neznamená renomovaný publicista nebo spisovatel, i když se někteří za ně téměř pokládají. A ne každyý blogger píše kvalitně a z dobrých pohnutek. Často je to jen účelové pisálkovství, touha se za každou cenu zviditelnit, nebo to bývá i psaní na politickou objednávku či z jiných podivných pohnutek. A to ten čtenář-kritik povětšinou odhalí.

Je to všechno trochu složitější.

0 0
možnosti
C

coj@nato

20. 9. 2009 19:46
Re: Čtivé to je

...."nevyvážené" a jednostranné.

P.S. (Omlouvám se. Vařit můžeme až s Bucharovicem):-)

0 0
možnosti
HN

handour

20. 9. 2009 20:04
Re: Čtivé to je

Zdravím Coj@nato , děkuju za názor, kterého si vážím.Popsala jsem svou roční zkušenost na blogu. My dva se "známe" dobu podstatně kratší, takže Tys dobu "otrávených šípů" nezažil.Přesto jsem za to období ráda, konečně jsem přišla na to, že nejsou všichni lidi fajn, a že nemá smysl "chtít je pochopit". A od té doby spím klidněji.:-)Rozhodně se nepovažuju za "slavnou spisovatelku" jak se mi snaží někteří vsugerovat. Blog si může založit každý, je to jeho volba, jako je volba čtenářů, jestli ho budou nebo nebudou číst. Píšu ráda, a když to někdo z textu pozná a dá mi to vědět - je to pro mě ta nejlepší pochvala. Máš pravdu, že je to jednostranné-z pohledu blogerky, jako kritik jsem zcela nepoužitelná-chválím, chválím...co taky jiného když tak dobře píšou,vaří, básní...;-D

0 0
možnosti
C

coj@nato

20. 9. 2009 20:49
Re: Čtivé to je

:-)Ono se taky říká, že ...."není-li kritiky, nemůže být mnohdy ani nápravy". A něco na tom je, že ?

Já také většinou raději chválím, ale jen když je kde, a když je co chválit. Občas též něco napíšu, takže vím, co to je reakce nebo kritika. Ale to by bylo již z jiného soudku.

Někteří "autoři" píší takovým stylem a jsou tak plni zloby, nenávisti, nevraživosti a ješitné uraženosti nebo pocitu zneuznání, že si většinou ani pochvaly nebo opravdového uznání nezaslouží.  Pak ať se nediví některým reakcím na své výtvory, často doslova slátaniny.

0 0
možnosti