Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

eNden

20. 9. 2009 18:59
Píšete, že není

ve Vašich silách zjistit, zda už někdo něco o karmě psal. Ale je, jen stačí zadat slovo karma nahoře do Vyhledávání v blogu, pak nastavit časové parametry a už to sviští. Ale máte pravdu v tom, že ve výši karmy to není. Článek musí zaujmout a také mají autoři své čtenáře...

Antikarmu bych nezaváděla, pak by to fungovalo tak, že karmu kterou bych dla by někdo jiný antikarmou zrušil. A to ne. Když už jednou je, tak by měla zůstat.

0 0
možnosti
L

Luisa

20. 9. 2009 19:28
Re: Píšete, že není

Aby to mělo smysl, mělo by se jednat o dvě samostatné kategorie, zvlášť karma, zvlášť antikarma, prostě přehled souhlasných a nesouhlasných hodnocení :-).

0 0
možnosti
L

Luisa

19. 9. 2009 20:09
Naprostý souhlas...

karma jen za hlasy (nekombinovat se čteností, to je jiný údaj...).

Taky bych zavedla "antikarmu", mnohým nesouhlasícím kritikům by se tak ulevilo ;-);-D, páč své "zoufalství" ;-D nad článkem by mohli ventilovat jinak.

A pro vás karma :-)R^ (taky za to, že na rozdíl od mnohých jiných blogerů tu nebrečíte nad těmi kritiky ;-)).

0 0
možnosti
HN

Hančka

20. 9. 2009 7:48
Re: Naprostý souhlas...

Luiso, díky za podporu :-)

Teda ta antikarma  je skvělý nápad!

0 0
možnosti
N

nietzschema

19. 9. 2009 16:29
Myslim si,

ze to v jistem smeru rozsiruje nebo resi obdobny problem, jaky jsem naznacil ja. Souhlasim s nazorem, ze karma je vskutku pojem relativni a je mozna i na zavadu, nebot se zjevuji casto karmovi pisalci, kteri (jak bylo napsano i v jednom prispevku v me diskusi) pisi pouze pro "uspech" v podobe vysoke karmy. Je to sice zvlastni (podle meho vnimani), ale rozhodne proti tomu nic nemam, jak si mnozi mysli.

A k te karme ze ctenosti. Ctenost ve skutecnosti karme mnoho nepridava. Jestli se nemylim, tak vypocet se dela podle vzorce 5 x pocet precteni deleny (poctem precteni + 100). Takze z toho lze zjistit, ze maximum, ktere muze clovek dostat za ctenost je necelych pet. A to mi neprijde jako tolik rozhodujici v celkove karme.

Ale myslim si, ze je vhodne na toto upozornovat! Zdravim Martin Simak

0 0
možnosti
HN

Hančka

19. 9. 2009 18:21
Re: Myslim si,

Martine, díky za reakci, váš příspěvek mě taky trochu inspiroval. Někdy jsou bohužel  ty nej-karmovatější příspěvky jedny z nej-horších. HN

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1032x
"Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl, a když kouká, aby byl a je, tak má bejt to, co je a nemá bejt to, co není, jak tomu v mnoha případech je." Jan Werich.         Uvedený citát jsem si zvolila i jako motto svého promočního oznámení. Dávno, dávno již tomu... Snažím se jím ale řídit dodnes.

Seznam rubrik