- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Dobrej článek:)
Ale...prodávám v tabáku a nebalené doutníky beru vždy do sáčků. A nevěřila by jste, jakou negativní odezvu u zákazníků to má. Zákazníky prostě obtěžuje ty doutníky z těch sáčků pak vyndavat a tudíž tipická reakce 90 procent zákazníků je "jé, to mi nedávejte¨do sáčku" a když vysvětlím hygienické důvody tak potom "tak mi tedy přisuňte krabici, sáhnu si tam holou rukou sám" :)))) Tabákové výrobky ale patří do stejné kategorie, jako potraviny a nebalený doutník je to samé, jako nebalené pečivo:)
Já normálně sáčky taky odmítám - u oblečení apod. Tak si tam dejte cedulku, že z hygienických důvodů...
Zdravím
HN
Možná, že by vás skoukla taky ta v masně-oni doktoři taky říkaj svý práci řezničina
že by měli v arzenálu kromě jelit, gothaje, uheráku i čípek :-)
Zdravím HN
Buranství je náš národní rys. Naučil jsem se také v restauraci či obchodě říct svůj požadavek či přání. Nechť jdou dělat jinou práci Ti, kterým je na obtíž, že po nich někdo něco chce.
Souhlasím, hlavně je třeba se ozvat, bohužel hodně lidí se naštve, ale mávne nad tím rukou s tím, že to stejně nemá smysl. Ale kdyby jenom to, že naštvu i protivníka, tak to není málo.
Zdravím HN
... až na ten váš úmysl, pochutnat si na KVALITNÍ šunce z hypermarketu ... To si totiž navzájem jaksi ... ODPORUJE. - Buďto kvalitní, anebo z hypermarketu.
Jedinou vyjímkou je asi GLOBUS - kde prodávají masné výrobky i maso české produkce a lidé si tam jezdí zdaleka... (aspoň do toho brněnského)
a vezměte si nějaké čisté sáčky s sebou. Víte, kolik je dnes takových divných nemocí