Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LU

pidla

5. 8. 2010 16:03
Nojo, no, zase souhlas,

 nadšeně. Jen se trochu strachuji, jestli si nesouzníme častěji než je obvyklé. To píšu jen proto, aby bylo vidět, že znám i terminologii té druhé strany. Ale počátečními slovy jste mi připomněl, co jsem dnes četla v jedné diskuzi...komunismus  nelze zrušit, protože je to stav mysli, stejně jako sexuální orientace.:-)

0 0
možnosti
V

V.Hamral.ml

5. 8. 2010 16:15
Re: Nojo, no, zase souhlas,

Nádhera, pidlo, protože přesně tak: je to stav mysli.:-) Vy jste tu se mnou a já jsem tu s vámi, oba jsme logicky komunisté, stejně jako každý jiný bloger/diskuter reflektující dalšího blogera/diskutéra. Komunismus je vnímání nutnosti, či funkce kolektivu a je už zcela nepodstatné, jestli jsem účastníkem, či kráčím mimo. Kolektiv existuje a všichni jsme jeho produktem, protože používáme jeho jazyk a mnetální rámce. Všichni jsme komunisté, ale jen někteří si to uvědomují;-)R^

0 0
možnosti
L

liason

5. 8. 2010 15:37
Vás je pro tenhle blog škoda,

na karmu kašlete, tak se nebudu obtěžovat klikáním a jen suše konstatuji:

Slušná práceR^

0 0
možnosti
V

V.Hamral.ml

5. 8. 2010 16:10
Re: Vás je pro tenhle blog škoda,

THX!;-DR^

0 0
možnosti
V

Vikina2

5. 8. 2010 1:49
Hm, dobrý,

R^R^R^

0 0
možnosti
V

V.Hamral.ml

5. 8. 2010 14:45
Re: Hm, dobrý,

;-)R^

0 0
možnosti
P

PavelRuzicka

5. 8. 2010 0:58
Celkem přesnej popis

situace, však je potřeba sloučit tyhle vlastnosti s obecně poplatnou rétorikou vyšlehanou nám do mozku frátery , a to je monogamie. Protože ten sexista nekončí u těch dveří kde poskytuje štít, jde i dál, prokazuje , sice již užšímu výberu, náklonost jakožto funkční samec oné funkční samici. Dává jí tak najevo, že ji považuje za oplodnění hodnou tedy dospělou, ačkoli v souladu s výše zmíněným to vlastně nejde. Ono se těm holčinám ve své podstatě líbí, protože ten zájem jim dává ten pocit , že je všechno naprosto v pořádku. Mají smůlu, direktivy v tomhle směru sestroju nejspíše jedna či více frigdních meger, jimž pohled samce nedělá stran jejich nefunkčnosti dobře. R^

0 0
možnosti
V

Vikina2

5. 8. 2010 2:02
Re: Celkem přesnej popis

ale fráteři se přeci nikdy nemontovali do nějakých genderů a i dnes jsou zásadně proti nechutnostem, jako jsou metrouši a vyholování žen kdekoliv, což je jasný případ dekadence a konce civilizace (mmch, na Primě šel dnes pořad o anglických matkách, co si nevědí vůbec rady se svými fakany a s rolí matky obecně - krásná ukázka výsledků genderového inženýrství a konzumního šílenství v praxi). Fráteři pouze korigují zvířecí podstatu do civilizačního převleku stanovením nepřekročitelných hranic, nutných k překonání systému tlupy do systému society. Monogamie se nám nemusí líbit, ale je nutné ji prosazovat (i s vědomím, že praxe se od proklamované ideje notně liší).

0 0
možnosti
P(

papaya (.)(.)

4. 8. 2010 19:49
ňo

tak na tohle jsem si vypnula zvuk u zpráv ... Naježila jsem se a zase slehla :-)) ... však popisujete normální stav, to znám z domova, ale občas si tam musim vložit i  ten odbojnej femi prvek, jasněže ;-), ale protože se mu nikdo nevzpouzí, vykřeše nebo spíš vysublimuje tak nějak sám, nenaráží na odpor ...;-D;-D Ve vašem textu se pohybuje chlap gentleman, ten je mi sympatickej :-)) Na metroše nebudu plýtvat časem... fujo. Hezkej letní večír R^ .-))

0 0
možnosti
V

V.Hamral.ml

4. 8. 2010 20:02
Re: ňo

Yep a o tom to je: popisuje normální stav a zároveň je to otevřený sexismu - thx, papayo;-)R^

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

4. 8. 2010 11:59
jawohl

tyhle samčí vhledy vnášejí do tohodle sociálního biotopu špetku normality....tak snad nevyhynem;-DR^

0 0
možnosti
V

V.Hamral.ml

4. 8. 2010 15:47
Re: jawohl

and punks not dead, bro. Čas zákazu říkat co myslím je na spadnutí, ale ještě nenastal - soon!;-DR^

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

4. 8. 2010 11:17
Podepisuji...

...vše řečené za cituji Lidsky řečeno:.. tomu ostatnímu nechci rozumětR^;-D

0 0
možnosti
V

V.Hamral.ml

4. 8. 2010 15:46
Re: Podepisuji...

Však tebe ta demokratičnost taky jednou přejde, sekáči a fááájn, žes prošel!;-DR^

0 0
možnosti
I

ivetka.Uch

4. 8. 2010 8:23
cau Nerde

pekne, ale lokalne omezene. Ty, tam u vas potkas samici jen nahodne a tak je jasne, ze pod navalem testiku do budky a zlazy 'oteviras dvere' i tam kde nejsou. Kdybych tak cinil ja, tak budu stat u dveri cely den jako portyr. Ve firme, ktera se chlubi 65 procenty ( z 1600 robotu) samic Ti brzo dojde, ze prezit tam je vetsi fajt nez predvadeji manici v MMA. Dvere a samice? Jen za ucelem zamknout a nachvili se ji zbavit.

Asi si budu muset poridit nejaky fembot porn magazin, kolega Bender pry ma nejake stare pekne kousky. No rekni, uplne naha elektronka!!!Neni to snad krasa?

Have a nice hell

machinist.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 70603x
Nikdo, ten poslední, na samém okraji samotné společnosti, kterého tak baví pohled do tmy a prázdna tam venku, kde po člověku ani stopy...

Za člověka stařec přes 40, co 4 živé děti pojmenoval.

Místně ten, co nenávist a aroganci sbírá: Není šílený, jen jeho realita je jiná než ta tvoje...

https://youtu.be/vp-uHbqnos0

Co právě poslouchám