Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

Klara L

4. 6. 2009 13:19
Nejsme v roce 46?

no jenom aby. Když pan Filip je schopen si stěžovat, že mu vysílání o M. Horákové poškozuje volební kampaň :-© tak nevím, čeho všeho se ještě můžeme dožít.

0 0
možnosti
W

Wolf778

4. 6. 2009 13:05
www.kalkulacka.eu

OMG, co je to za příšernou stránku? Nejkvalitnější je asi ten odkaz "Jak zhubnout - snadno". Ale musím pochválit Firefoxí plugin Adblock, že se mě před obsahem "kalkulačky" pokoušel zachránit :-)

0 0
možnosti
JK

mom

4. 6. 2009 12:21
Sorry

Omylem jsem klikl na Karmu, veřejně se tímto chci omluvit mému svědomí a své vlasti.. ;-(

0 0
možnosti
J

jirkaknop

4. 6. 2009 12:12
Díval jsem se na Vaši volbu

Klausovci , Zemanovci , Zubovovci a Železňáci. Nechci Vám kazit oběd , ale je dobrý nápad nejprve volit a potom jíst. Vždyť ti všichni,které jmenujete jsou právě představiteli minulosti.

0 0
možnosti
AA

Saša

4. 6. 2009 12:10
Hlavně nevolit dinosaury.

Od jde v zítřejších volbách:

a) o penize za hlasy (a Kč 30,-- per votum)

b) o to, zda stoupla nebo klesla podpora okrajových stran typu NS a DS

c) o to, zda se nové strany jako třeba SSO na politické scéně uchytí.

Mám proto za to, že volit velké strany tentokrát nemá smysl, protože ty už peníze na ty podzimní volby mají. Myslím, že je třeba dát šanci i jiným stranám, ať nemáme na podzim tříbarevnou sněmovnu: KSČ-ODS-ČSSD. Aby se do sněmovny dostaly i jiné strany než ti tři dinosauři, je třeba dodat jim k tomu peníze. A to jde nejlépe tím, že je nyní v pátek budeme volit. Volme tedy malé a zejména ty nové strany, skládající se z lidí, co ještě nezasedali v Bruselu ani v českém parlamentu. Kdo v Bruseli bude, na tom skutečně nezáleží, protože tam vůbec nic neovlivní. Ani kdyby všech 22 českých křesel měla jedna jediná partaj, nedokáže v Bruseli ovlivnit těmito hlasy vůbec nic. Jde o naši sněmovnu, ne o eulament.

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1248x
Právník a politolog angažující se ve veřejných a protikorupčních aktivitách, zasazující se za uzákonění eutanázie. Otec synů Karla a Jindřicha. Má zkušenosti s prací v soukromé sféře, ve státní správě, v pozici místostarosty 16tis. městské části Brna i s kandidaturou na kandidátce s Karlem Schwarzenbergem. Autor a vydavatel několika knih, např. Chci se dostat na vysokou školu, Přijatelnost trestu smrti.

Brňák v dočasném pohostinství Kladna.

http://www.milanhamersky.cz

https://www.facebook.com/milan.hamersky.5