Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

akki

5. 6. 2009 11:54
Při pohledu na volební lístky

mě napadá jediné: My už nejsme lidi, my jsme jenom partaje....Rv

0 0
možnosti
JC

Jarcho

5. 6. 2009 11:15
Jediným smyslem eurovoleb je

přihrát peníze České republiky získané z kapes poddaných v Čechách a na Moravě do stranických pokladen a do soukromých kapes zvolených euposlanců.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

5. 6. 2009 11:14
I kdyby všech 22 českomoravských euposlanců

bylo z jedné partaje, stejně budou v eulamentu úplně a naprosto neviditelní, protože nepředstavují ani 3 procenta tohto monstrózního sboru, v němž se hlasy pro a proti nepočítají jmenovitě, ale zjišťují se opticky.

0 0
možnosti
VK

vava

5. 6. 2009 9:47
účast u voleb

Podíval jsem se do kávové sedliny a předpovídám účast  : počet  členů všech stran + počet kandidátů a to vše vynásobeno pěti (rodiče a děti)

0 0
možnosti
JN

madqwert

5. 6. 2009 9:46
to ze cesko s 22 poslanci velmi tezko obsadi vsechny

frakce, i kdyz by to bylo zadouci, je vcelku pochopitelne... horsi je, ze po odchodu ODS z nejvetsi pravicove frakce EPP-ED a v pripade, ze neuspeje KDU-CSL ani nejaka mensi pravicova strana jako SNK ED ci EDS, tak nebude mit cesko zadneho zastupce v nejvetsi pravicove frakci EPP-ED a to by bylo velmi spatne... i proto jdu k volbam a volim lukase macka z SNK ED R^EU;-D

0 0
možnosti
ZJ

Fanda Šmanda

5. 6. 2009 9:45
No,

pokud neuspějí ti co chtějí zrušit Benešovy dekrety a tím ohrozit právní stav v naší zemi, tak to bude naší zemi jen ku prospěchu. Pevně věřím že ve volbách vyhoříte, milí liberálové.cz .

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1248x
Právník a politolog angažující se ve veřejných a protikorupčních aktivitách, zasazující se za uzákonění eutanázie. Otec synů Karla a Jindřicha. Má zkušenosti s prací v soukromé sféře, ve státní správě, v pozici místostarosty 16tis. městské části Brna i s kandidaturou na kandidátce s Karlem Schwarzenbergem. Autor a vydavatel několika knih, např. Chci se dostat na vysokou školu, Přijatelnost trestu smrti.

Brňák v dočasném pohostinství Kladna.

http://www.milanhamersky.cz

https://www.facebook.com/milan.hamersky.5