Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

berryzz

30. 12. 2009 8:45
...

souhlasím s pohledem na českou politickou scénu a na problém jejího financování z veřejných peněz (a neprůhlednost financování z privátních zdrojů)...

...možná byste se, co by malá strana, měli snažit uspět nejprve na regionální úrovni - snažit se neustále bojovat s nedemokratickými principy, které pohánějí velké strany, a pak za přispění dalších malých stran společně vstoupit do boje proti velkým stranám na celorepublikové úrovni - což ovšem také předpokládá, že se sami nenecháte vtáhnout do kolotoče soukromých příjmů a kontroly veřejných výdajů - každopádně - hodně štěstí

0 0
možnosti
SZO

standa z Ostravy

9. 2. 2009 22:34
Taky mě zajímá financování

...politických stran. Zvláště těch nových anebo nově se do parlamentu deroucí. K evropským volbám jde sposta stran. Prý se rozdělí SNK- ED. Evropští Demokraté se oddělí od Želince. To pro jasnější politické cíle a průhlednější financování.

0 0
možnosti
R

rozbor

9. 2. 2009 15:00
ach jo

Připadá mi,že vždy před volbami se ozvou malé strany a brojí proti praktikám těch velkých stran.Problém je podle mého,že ty malé strany defacto obracejí svojí pozornost po tématech,které v určitých podobách oběňují těch 20 let.Je s podivem,že se nepoučili.Nějaké výkřiky jim nejsou nic platné.Lze to nazvat tak,že neumí zpracovat program,který by ale doopravdy byl postaven na určité pevné linii.Je to těžké,ale nelze vždy před volbami se vrhnout na kritiku.Změňte své programy a začněte troch myslet a ne jen pošťuchovat.To nikoho nezajímá.Tak ať ty malé strany řeknou lidem,potřebujeme prachy,aby jsme mohli s tím bordelem něco dělat,ale že budou furt fňukat,tak tím doopravdy budou jenom pro smích a je jedno,jestli s doutníkem,nebo bez.

0 0
možnosti
PK

Ccecil

9. 2. 2009 8:20
Opět hledání spasitele???

Který jím navíc není...

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1248x
Právník a politolog angažující se ve veřejných a protikorupčních aktivitách, zasazující se za uzákonění eutanázie. Otec synů Karla a Jindřicha. Má zkušenosti s prací v soukromé sféře, ve státní správě, v pozici místostarosty 16tis. městské části Brna i s kandidaturou na kandidátce s Karlem Schwarzenbergem. Autor a vydavatel několika knih, např. Chci se dostat na vysokou školu, Přijatelnost trestu smrti.

Brňák v dočasném pohostinství Kladna.

http://www.milanhamersky.cz

https://www.facebook.com/milan.hamersky.5