Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
X

xs123

18. 2. 2009 10:53
referenda o všem možném

není nic jiného než že se poslanci zbavují práce a zodpovědnosti. To je, jakoby se vás doktor ptal, jak se chcete léčit, a vy víte houby o tom, jak se co léčit má, poněvadž nejste doktoři. Nebo jako by se vás zedník ptal, jak vám má udělat zeď, elektrikář, jak má udělat elektřinu a pekař,jaký chcete chleba. Je rozdíl mezi tím, co je nabídka, a mezi tím, co je řešení problému. Poslanci chtějí, aby lidi za ně řešili obranu, energetiku, teď zase lisabonskou smlouvu. Nevím, o čem je, a nejsem na to odborník. A nemám čas číst a pžemýšlet nad nějakým tlustospisem. Mám jinou práci.

0 0
možnosti
JM

Hucul

18. 2. 2009 11:01
Re: referenda o všem možném

Aha, a co presne delal ten doktor, nez se stal doktorem? Zednik, nez byl zednikem? Neco se NAUCILI, aby mohli zodpovedne vykonavat svoje povolani. Co udelal poslanec, nez se stal poslancem? Vlezl do dostatecneho poctu zadku, aby se dostal ke korytu. Co presne to vypovida o jeho kvalifikaci k rozhodovani o osudu demokracie v Evrope?

0 0
možnosti
JM

Hucul

18. 2. 2009 9:57
Ale koho volit?

Autor sice pise libive, ze bychom meli volit politickou alternativu, ale ja jeste na ceske politicke scene nezahledla nikoho, komu bych mohla dat hlas a okamzite si za to nenafackovat. Radsi jsem emigrovala.

0 0
možnosti
JK

MiroTR

18. 2. 2009 9:48
Ano, byl bych pro referendum

v případě, že volič bude LS rozumět a bude vědět, o čem je. Což jak známo neplatí. Myslím, že 360 stranám nesrozumitelného textu plného odkazů na jiné dokumenty nerozumí ani naši zákonodárci.

0 0
možnosti
JM

Hucul

18. 2. 2009 9:56
Re: Ano, byl bych pro referendum

Volic by alespon hlasoval podle toho, jaky ma z cele veci dojem, kdezto nasi tragikomicti zakonodarci zvedaji ruce presne podle diktatu jejich sefu. To, ze prumerny volic LS neprecte a uz vubec nerozlusti, je nepodstatne, protoze vim, ze je pro valnou vetsinu nasi politicke reprezentace take naprosto necitelna.

0 0
možnosti
OV

Ondra V.

18. 2. 2009 8:55
Kdo ji zná?

Já osobně nakloněn smlouvě moc nejsem, ale ruku na srdce - kdo ji četl, kdo ji zná tak dobře, aby mohl rozhodnout s čistým svědomím, že volí správně a hlavně ví proč. Drtivá většina občanů smlouvu nezná, jen někde od sousedky slyšeli, že nám bere suverenitu a o všem budou rozhodovat němci...

Takže referendum ano, ale před tím by měl každý volič dokázat, že ví o čem hlasuje. Jinak se bude jednat opět o náš český "amatérský profesionalizmus," kdy každý do všeho mluví, aniž by měl o věci základní přehled...

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora

18. 2. 2009 9:46
Re: Kdo ji zná?

Ale to přece není o tom, co má studovat volič. To je o tom, že jsou dva proudy, pro a proti a ti argumenty přesvědčují občany pro svoji volbu. V opačném případě se při tak rozsáhlé změně práv jedná o kolaboraci vlády a vnucenou okupaci.

0 0
možnosti
C

cenzuraslova

18. 2. 2009 8:33
SOUHLAS. Proto volíme komunisty,jediní prosazují referendum

na tyto lidi stát kašle hlavně že papaláši mají platy v řádech milionnů !!!!

skláři,cukrovary,Slezan,Retex,MC WOOD,Mosilana,SOLO,Tatra,Izola, a jiné automobilky,textilky dřevařské nábytkářské stavební izolační firmy děkuji že někdy dostali i výplaty a vzpomínají na časy, kdy do 89.dostávali s.p. pravidelně 2x měsíčně na ruku peníze bez odírání bank....a další a další...děkujeme komanči...vzpomínáme.Rv![>-]:-©

0 0
možnosti
J

jirkaknop

18. 2. 2009 8:48
Re: SOUHLAS. Proto volíme komunisty,jediní prosazují referendum

Jděte pracovat k Mrštinovi,tam dostanete na ruku peníze denně.

0 0
možnosti
SP

kulava

18. 2. 2009 8:17
Lisabonská smlouva

je po odmítnutí  v Irsku mrtvá, tak nevím o čem se pořád jedná.

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1248x
Právník a politolog angažující se ve veřejných a protikorupčních aktivitách, zasazující se za uzákonění eutanázie. Otec synů Karla a Jindřicha. Má zkušenosti s prací v soukromé sféře, ve státní správě, v pozici místostarosty 16tis. městské části Brna i s kandidaturou na kandidátce s Karlem Schwarzenbergem. Autor a vydavatel několika knih, např. Chci se dostat na vysokou školu, Přijatelnost trestu smrti.

Brňák v dočasném pohostinství Kladna.

http://www.milanhamersky.cz

https://www.facebook.com/milan.hamersky.5