Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Levicovy.Pravnik

8. 8. 2012 15:33
Pane Hamerský

rozumný volič se nebude rozhodovat podle nějakého TV studia těsně pře volbama,kde je proti sobě x politiků. ale podle práce politiků za poslední 4 roky,včetně skandálů a zbylé omáčky kolem toho.samozřejmě pokud celé 4 roky aktivně sledoval politiku.

0 0
možnosti
H

Host8

8. 8. 2012 12:26
Čt manipuluje lidmi už nyní

Každý ví, že celostátní politka určuje i rámec , ve kterém se pohybují kraje. Z chování stran na celostátní úrovni se dá převídat jejich chování na krajské úrovni. Přesto se v ČT neustále opakuje, že se máme starat, zda je díra v chodníku a ne o rámec v jakém kraje fungují. Mimochodem, při současných škrtech vlády máme jistotu, že tam ta díra bude i za 4 roky nebo bude opravena, ale za cenu celé nové silnice.

0 0
možnosti
R

roman37e

8. 8. 2012 12:29
Re: Čt manipuluje lidmi už nyní

Opravdu? A není náhodou problém v tom, že kraj má poněkud jiné priority? Například dotace jízdného pro všechny studenty, nebo placení 30 Kč poplatku v nemocnici. K tomu bych přidal (z našeho kraje) naprosto zbytečné a předražené zakázky pro ty, kteří upláceli.

0 0
možnosti
MK

Dismirus

8. 8. 2012 9:38
Názor

Každý má přece svojí hlavu, aby věděl, čí hlas dá do urny. Zajímavé, s kým mluvím, tak většina tvrdí, že nebude volit žádnou z parlamentních stran. Ale výsledek je pokaždé stejný. Ono je to tím, že lidi něco míní, něco jiného však dělají. A Čecháčci to umí bezvadně.

0 0
možnosti
J

jendazmoravy

8. 8. 2012 8:27
ČT manipuluje

Autore, souhlasím s tím, že ČT je odporným manipulátorem. Ale podle čeho chcete vybírat - máte možnosti buď podle výsledků minulých krajských voleb v daném kraji - to by bylo nejférovější, to jsou jediná "tvrdá" data - nebo s přihlédnutím k výsledkům posledních voleb do sněmovny - to jsou taky jasné údaje, ale z trošku jiné situace. Všechno ostatní, zvláště "nezaujaté" průzkumy, je k ničemu.

Ale je to jedno, ČT si vede svou a "lid chce být klamán".

0 0
možnosti
R

roman37e

8. 8. 2012 8:35
Re: ČT manipuluje

U krajských voleb pochopitelně je výběr úplně jiný. Tam kandidují lidé kteří jsou v regionu něčím významní. Tedy alespoň by tomu být mělo.... Josef Novák, Dolní Lhota, Důchodce, 68 let (dříve skladník)...... fakt není tím ideálním kandidátem kterého si někdo všimne.

0 0
možnosti
PH

petrph

8. 8. 2012 8:09
jo jo imidž je na nic

Jestli dobře chápu tak chcete od ČT aby sama veřejnost sdostatečně informovala o nových stranách a jejich "slibech " Skutečně slibech-ty strany ještě pro lidi nic neudělaly, pouze zase čekají "až si je lidé zvolí "- a pak za státní peníze začnou "něco dělat". No ale takhle politika fungovat nemá. Napřed udělejte něco pro lidi, to se jistě po regionech rozkřikne-a pak se hlaste u voleb o jejich důvěru...

2 0
možnosti
V

vmt

8. 8. 2012 8:26
Re: jo jo imidž je na nic

Optimisto. Kdy jste naposled z i Vámi placené ČT slyšel, že někdo udělal něco dobrého pro lidi. Dobrá zpráva žádná zpráva. A když se podíváte např. do místních drben, vydávaných samosprávami, tak tam se plácají po ramenou, jak jsou dobří a jak vše dělají pro lidi, ale hlas opozice neuslyšíš. A letos, stejně jak v letech minulých volby proběhnou podle Moravcova doporučení.Co na tom, že se malé strany nedostanou do mediálního prostoru, hlavně že má Moravec největší sledovanost. Dobře nám tak, ovčané-voliči.

0 0
možnosti
R

roman37e

8. 8. 2012 7:49
Máte velmi zajímavej životopis.....

Díky němu ani nepotřebuju nějaký bláboly v TV... Jednoznačně já a moje rodina vaší stranu (nebo co to je) volit NEBUDEME. :-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1248x
Právník a politolog angažující se ve veřejných a protikorupčních aktivitách, zasazující se za uzákonění eutanázie. Otec synů Karla a Jindřicha. Má zkušenosti s prací v soukromé sféře, ve státní správě, v pozici místostarosty 16tis. městské části Brna i s kandidaturou na kandidátce s Karlem Schwarzenbergem. Autor a vydavatel několika knih, např. Chci se dostat na vysokou školu, Přijatelnost trestu smrti.

Brňák v dočasném pohostinství Kladna.

http://www.milanhamersky.cz

https://www.facebook.com/milan.hamersky.5