Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Fanuel

7. 12. 2008 18:52
Zdravím

Zdravím, jen zbabělec odejde z potápějící se lodi, v žargonu krysa.Klaus je  člověk  ,který má   dost  inteligence  na to, aby věděl,že  Mirek  má na víc ????

                                   Stanek (Fanuel)R^V[>-];-)

0 0
možnosti
K

kion1

7. 12. 2008 12:23
Volič Národní strany

R^[>-]

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

7. 12. 2008 10:52
Chápu Vás,

nicméně V jedné věci bych nesouhlasil. V.K. je jeden z velice malého počtu politiků, kterého bych s mamonem v žádném případě a v žádné souvislosti nespojoval. Od počátků jeho politické kariéry s ním v některých věcech nesouhlasím, nicméně není to onen volný trh a to i třeba v globálním měřítku a v rozumných mezích z jeho pohledu. Naopak, myslím si, že jedním z podstatných důvodů jeho rozchodu s ODS je právě ten převažující mamon jako hlavní důvod existence ODS. Mohu a mám vůči V.K. výhrady, nicméně ho respektuji jako jednoho z mála, který je v politice proto, že skutečně nějkou politickou komplexní představu má.

0 0
možnosti
SN

kuča

7. 12. 2008 10:26
Paní autorko,

:-)Váš člának se mi moc líbil, máte karmu, jako hrom. Peníze by měly být skutečně prostředkem, ne cílem!  A to co nastartoval Klaus svou divokou privatizací, kdy se ke korytům dostali bývalí veksláci, bankéři a vysoce postavení komunisté se s námi vleče do dneška. Kapitalismus bez příévlastků je prostě zákon džungle a v tom já žít nechci. V kulturní společnosti vždycky musí existovat určitá míra solidarity , jinak je to společnost zvířat!

0 0
možnosti
KN

Karel Pipin

7. 12. 2008 9:52
Souhlasím z hodnocením.

Ale jak z toho ven?

Zajímavá je Vaše myšlenka ohledně managementu z Vaším dopisem.

Ono je to vidět okolo nás - protože dělám nějakou "záslužnou" činnost - ekologie, charita, .... tak to nemusím dělat profesionálně, protože JÁ pracuji pro tu správnou myšlenu a ideologii.

Na druhé straně peníze leží zatím jinde a tak tyto typy se systemovým přístupem působí jinde.

0 0
možnosti
TT

tolan

7. 12. 2008 9:51
Žvásty, autorko, žvásty. Vraťte se na svůj web.

Rv

0 0
možnosti
D

D2uragan

7. 12. 2008 7:28
to autorka:

ano, na otázky se odpovídat má. Ano, v mnohém máte pravdu. A jestli vedete tu vaši organizaci za své peníze, tak je to vaše věc, a dělejte si tam, co chcete. Ale jestli je to placeno z našich daní (a jestli tam vymýšlíte stejné hovadiny jako jsou vaše články - zejména ten předchozí), tak jste jenom další vyžírka z mnoha, která taky říká, že: "peníze až na prvním místě!"Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 224
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1701x
Píši o tom, s čím se setkávám, o čem si myslím, že by bylo dobré dobré zveřejnit a mohlo zajímat i ostatní.

Více o mně je na: www.mariehaisova.webnode.cz