Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Martin V

25. 3. 2009 8:23
Dobře jste to napsala!

Je to vrchol nespravedlnosti, když se někomu prodává státní majetek za poloviční cenu! To by měl prošetřit NKÚ a vypálit pokuty+doplatit zbytek!!!R^

Proč myslíte, že dlouhodobému nájemníkovi nějak vzniká nárok na byt v kterém je v nájmu?

0 0
možnosti

Klara L

4. 2. 2009 1:07
vy si asi děláte legraci

"Silná stránka komunismu: Slovo mělo velkou váhu, bylo zbraní bezmocných" ??? A další perly ani neuvádím, nevešly by se.

Pokud jde o byty, odkazuji na píspěvky níže.

Je mi z vás smutno a :-©

0 0
možnosti

Wolf778

4. 2. 2009 1:22
Re: vy si asi děláte legraci

No a nebo další silná stránka komunismu: "Práce byla povinnost,  základní existenční jistota" a naproti tomu překvapivě silná stránka kapitalismu: "Nikdo nás do ní nenutí, pracovat můžeme, ale nemusíme" :-)

 

Jinak s tou vahou slov má autorka pravdu, za komoušů mělo opravdu slovo svojí váhu. Člověk mohl třeba nabonzovat souseda nebo naopak být nabonzován a hned se něco dělo - ne jako v prohnilém kapitalismu ;-D

0 0
možnosti

Mysel

3. 2. 2009 23:34
Jedno je jiste:

O mozek by nebyl zajem.

0 0
možnosti

Majklova_proxy

3. 2. 2009 22:07
Heh...

...kolik uz jste na vyplaceni exmanzela racila nazebrat...?

0 0
možnosti

Raverr

3. 2. 2009 21:31
nechápu

co se autorce zdá nefér. Mně se zdá nefér, že někdo příjde k bytu za poloviční cenu. Je to jako výhra v loterii. Pokud na to nemají, ať si vezmou úvěr nebo sbalí kufry.

0 0
možnosti

trallfa

3. 2. 2009 19:01
Bydlení je základní lidská potřeba

a podle toho k tomu měli ti nájemníci přistupovat. Co dělali když ostatní svépomocí stavěli domy, platili hypotéky utrhovali si od huby, aby mohli bydlet ve svém? Smáli se jim milá paní!  Že jsou blbci když se tak honí a dřou, když oni bydlí za pár stovek v regulovaném nájmu. Radši jeli na dovolenou, koupili si nové auto nebo naspořili vnoučatům. Ale na každého jednou dojde. Polovina tržní ceny je myslím velice kulantní nabídka za kterou by měli být vděčni, a ne se rozčilovat.

0 0
možnosti

buxus

3. 2. 2009 18:02
Termín prodej střechy nad hlavou zní hrůzostrašně

.. dokud si neuvědomíme, že dotyčníá budou pokračovat  v režimu nájemního bydlení, tedy v režimu, ve kterém bydlí statisíce dalších lidí. A co se týče ceny bytu? Máte štěstí, že Vám byt, který patří obci či státu a je tedy majetkem všech Vám prodají za polovic. Mně nikdo takovou nabídku neučinil, protože jsem bydlel u soukromníka (restuituenta). Takže vy zprivatizujete byt ze společného majetku všech občanů za polovinu, ti co ho nebudou potřebovat jej bystře prodají za plnou cenu, zatímco ostatní občané, co takové štěstí neměli si budou muset (chtějí-li bydlet ve vlastním) vzít hypotéku na celou tržní cenu. Je to jistě nespravedlnost,  jen se lišíme v názoru vůči komu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 224
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1701x
Píši o tom, s čím se setkávám, o čem si myslím, že by bylo dobré dobré zveřejnit a mohlo zajímat i ostatní.

Více o mně je na: www.mariehaisova.webnode.cz