Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Martin V

31. 3. 2009 19:39
Tak tohle chce vládnout?

tak někdo takový se nám bude snažit vládnout?Rv

v celém příběhu jsou minimálně tři blbky babička - trochu jí omlouvá věk, její dcera - ve švýcarsku jsou všichni slušní a nezamykají no a tak je tu autorka tohoto článku, ta tomu dala korunu:-)

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

31. 3. 2009 0:27
Heh...

...libilo by se Vam, kdyby Vam cajti ty dvere otevreli beranidlem a napocitali si dva litry za asistenci? ;o)

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

31. 3. 2009 0:26
To je zase blaaabol

Jak Vam tam litaji fakta tentokrat pominu. Zkuste si jen nekde najit jak jsou kompetence PCR (potazmo MP) definovany, co smi a co ne, odemykani zamku tam nenajdete. Stejne tak si muzete zavolat treba na financni urad.

-

Pred casem probehla debata o zpoplatneni neurgentnich zasahu hasicu (sundavani kock ze stromu, otevirani dveri) - placeno. Podle me je to tak jedine spravne.Pokud do me nekdo bouchne autem nebo po me bude chtit penezenku (nebo mi bude horet dum, nebo cokoli podobnyho), opravdu nerad bych se dockal toho, ze linka je obsazena a cajti nemaji cas proto, ze si nejaka trubka zabouchla klic a stydi se zavolat sousedy.

-

Detialne ilustrujete tenhle pristup - postarat se o nas musi stat (policie prece slouzi), my sami za sebe (a za svoje stare rodice, pokud je to treba) zodpovedni byt nemuzeme. HRUZA.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

30. 3. 2009 18:37
,

:-/Rv

0 0
možnosti
VH

Stará kára

30. 3. 2009 18:35
No jo

O jakém zámku se bavíte?  Na nové zámky by policie musela mít opravdu odborníka. A nástroje. O jak velkém okrsku se bavíte?

Jo - mimochodem: ona ta police slouží zadarmo? Já myslím, že její činnost nebude o mnoho levnější, než těch tisíc. Ale ty peníze holt nejsou vidět.

0 0
možnosti
Z

zcek

30. 3. 2009 15:01
neobtěžovat...

Promiňte, ale pokud paní radši chodí 30 hodin po městě než aby zazvonila k sousedům, tak je to její volba. Nevím, proč někteří staří lidé trpí mánií "hlavně neobtěžovat". Jistě by jí sousedé pomohli - poradili se s policií, zavolali zámečníky. Zas nedělejme z lidí totální nelidy, stačí jen otevřít hubu!

0 0
možnosti
TV

tomtop

30. 3. 2009 12:51
ZMATEK

policie nepomohla paní... ale ona jí přece ani nezavolala !!

0 0
možnosti
MB

buxus

30. 3. 2009 13:19
Re: ZMATEK

To je klasický vtip podle Šimka a Grossmana:

"Mladíku, nemůžete tu starou paní pustit sednout?"

"Ale vždyť sám stojím a ještě ne na své!"

"Stojí, stojí ... ale kdyby seděl, stejně by nepustil .." ;-D

0 0
možnosti
D

dino_na_idnes

30. 3. 2009 12:27
Odkud a jak

volat ty drahé zámečníky? No, překousnout hrdost a zazvonit na sousedy, sice nejspíš nebudou nadšeni, ale když už jste zazvonila, tak vám mobil na jeden hovor pravděpodobně půjčí (a pokud ne, tak druzí už jo).

A stane-li se vám to na ulici, pak věřte, že prakticky každý náhodný kolemjdoucí má mobil a nejpozději desátý vás vyslechne a půjčí vám ho.

Prostě ač je pravdou, že se dnes už ani lidé v baráku neznají a každý hledí hlavně na sebe a k druhým je z principu nedůvěřivý, pořád ještě jsme lidi a dokážeme si pomoci - ovšem ne v pracovní době, je-li náplní naší práce něco jiného.

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

30. 3. 2009 14:26
Re: Odkud a jak

nevim jak kazdy druhy ci desaty, ale ja rozhodne cizimu cloveku svuj mobil nepujcim ... a to ani kdyby mel dotycny kolem hlavy svatozar. nehodlam stravit nasledujicich nekolik dni pobihanim po bazarech a shanenim toho, do ktereho dotycny odevzdal zrovna muj mobil a doufat, ze v nem treba nechal i simku a pametovou kartu ...

0 0
možnosti
W

Wolf778

30. 3. 2009 10:58
Před časem

přepadli a zmlátili mého  kamaráda. Volal na policii a trvalo snad celou minutu, než to zvedli. Nezanedbatelnou část telefonátů prý tvoří různé legrácky, falešné poplachy a podobně. Člověk by řekl, že tam pro srandu volají pitomí puberťáci a ejhle - ve skutečnosti to jsou feministky s kedlubnou místo mozku, které si potřebují zjistit, jak by policie případně zareagovala, kdyby si je někdo zavolal otevřít zabouchnuté dveře...

0 0
možnosti
ZW

cassul

30. 3. 2009 10:44
Stará paní byla asi trochu dezorientovaná

a vyvedená z míry z nečekané situace, jinak by jí asi okamžitě napadlo správné řešení - zavolat nejbližšímu zámečníkovi, ten by vylomil zámek a dal nový. Na kolik by to přišlo, netuším, ale určitě by to bylo schůdnější než 30 hodin čekat na ulici na klíče ze švýcarska. Předpokládám, že totéž by poradili i na policejní lince - jinak to skutečně není věc pro Policii...

0 0
možnosti
MB

buxus

30. 3. 2009 12:20
Re: Stará paní byla asi trochu dezorientovaná

Přesně tohle se stalo sousedovi - zavolal si od nás, přijel zámečník, chtěl vidět občanku a protože ji soused neměl ukáal jsem mu svoji a potvrdil, že je to skutečně soused. Opsal si moje údaje a pak dveře otevřel as ouseda vpustil domů. Stálo ho to 950 Kč za práci s dojezdem.

0 0
možnosti