Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kiwi328

11. 12. 2008 9:47
Tak přesně na to teď narážíme

Tak přesně na to teď narážíme v našem životě - maminka, která celý svůj život "obětovala" rodině a teď, když je v důchodu a doma zůstala sama s otcem, se cítí zapomenutá, ztracená a neví co si počít s volným časem. Někdy s ní ztrácíme trpělivost, ale máte pravdu - ona za to nemůže. Je obětí způsobu života, který byl dříve zcela běžný.

0 0
možnosti

nyny.

10. 12. 2008 16:39
co má společného tchýně a její oblíbenost

se zaměřením v článku ? Máte pocit, že nedostatek vtipů o tchánech je důsledkem nějaké diskriminace ?  Pokud já vím, tak vtipy vznikají na základě existujících jevů. Tchýně vždycky byly a budou problematické, protože zkrátka strkají nos do rodin svých dětí a je fuk jestli v dobrém či ve zlém.

0 0
možnosti

Martin V

10. 12. 2008 13:45
Opět nastolíme problém

Opět klasika, nastolíme vymyšlený problém a pak ho začneme s velkou slávou řešit! Jestli někdo předkládá klasické stereotypy, tak to jsou feministky Rv

Máte odkaz na ten pokus se školkou?

Byl proveden podobný pokus v jiné školce pro porovnání výsledků?

Jak omezíte vtipy o blondýnách, policajtech. židech, černoších? Co se dá z na výzkum těchto vtipů vytahat peněz z rozpočtu EU!

0 0
možnosti

iff23

10. 12. 2008 16:39
Re: Opět nastolíme problém

co se ti nelibi na tom pokusu? vzdyt spis potvrzuje "stare" poradky, az se divim ze to uvadi jako priklad feministka :-) je mnoho pokusu kdyz se deti chovaji podobne, jeste o hodne driv, nez vubec registruji existenci sveho pohlavi, nebo existenci dvou pohlavi vubec. uz tehdy je videt jasne rozdeleni na tomhle zaklade.

0 0
možnosti

tramtadadá

10. 12. 2008 8:39
Karma,

ale já toto pozoruji spíše u generace mých rodičů (1960). Můj taťka opravdu ty "ženské" práce nedělá a neumí. Ale můj přítel umí úplně vše a dělá to automaticky a rád. Prostě by mu bylo hloupé, kdybych já lítala s hadrem a on se nepřidal. Včera jsme se zasmáli, jelikož on večer žehlil (jeho vášeň) a já jsem sledovala Ligu mistrů;-D 

0 0
možnosti
  • Počet článků 224
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1701x
Píši o tom, s čím se setkávám, o čem si myslím, že by bylo dobré dobré zveřejnit a mohlo zajímat i ostatní.

Více o mně je na: www.mariehaisova.webnode.cz