Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Peyrac

27. 3. 2009 17:44
kancléřka Angela Merkel, baronka Margaret Thatcher

Souhlasím s vámi, že milostné aféry našich předních politiků narušují nejen všeobecnou morálku, ale i politickou kulturnost. Pan Klaus s letuškami působí trapně, když pak mluví o tom, že vyznává konzervativní hodnoty klasické rodiny.O panu Paroubkovi, Rathovi nebo Zaorálkovi ani nemluvě. Jak může politik vyžadovat důvěru voličů a jejich mandát, když zklame důvěru vlastní partnerky. Konečně pan Topolánek, který se nestihl rozvést - nezískal důvěru pro vládu, kterou nedůvěryhodně a nediplomaticky vedl.Před návštěvou prezidenta Obamy prohlásit, že vede USA do pekel. To je trapné. Navíc podle protokolu nemůže nynější nelegální partnerku Talmanovou  přivést k setkání ani k prezidentovi Klausovi. Výstižný titulek v německém Frankfurter Rundschau-EU předsedá chromá kachna. Bohužel mají pravdu naši politici dělají naší zemi ostudu. Je škoda, že mezi našimi ženami se zatím neobjevily osobnosti jako kancléřka Merkelová, která u nás studovala. Podobně Thatcherová, Allbrightová, Meierová a další.

0 0
možnosti
ZS

Prickrose

28. 3. 2009 4:51
Re: kancléřka Angela Merkel, baronka Margaret Thatcher

Vy jste to uhodil/a presne, ale presne na hlavicku. Pred par lety tady byl clanek o tom jak se nevera a problemy v osobnich vztazich politiku odrazi v jejich profesionalnim zivote. Vetsina samcu byli toho nazoru, ze osobni zivot  nema absolutne nic spolecneho s jejich profesionalni schopnosti?8-o Mozna v profesich jako je pekar nebo popelar, ale u politiku? Lidi ve vlade maji az moc moci na to, aby byli blbe svine. mit ve vlade idioty jako jsou ti nynejsi je moc drahe pro cely narod.

Vzdycky se rikavalo, ze jestli chcete karieru v politice, tak musite byt svine. No ale, casy se meni a svine uz nikdo nebude nadale tolerovat. Je na case, aby se decentni, chytri, inteligentni a schopni lide ujali kormydla. Otazka je, jestli tam vubec nejaci jsou.

0 0
možnosti

radek.stembera@volny.cz

26. 3. 2009 14:15
samci a samice

kdyz oznacujete muze za samce, proc neoznacujete zeny za samice?

0 0
možnosti
F

famme

26. 3. 2009 19:35
Re: samci a samice

"Bez samce je totiž česká samice handicapovaný jedinec".

0 0
možnosti
F

fext

25. 3. 2009 19:48
z vašeho sexismu se mi chce zvracet

"Vládnoucí čeští samci nemají ženy ve svých srdcích ani myslích."

Co je tohle za odpornou a hnusnou formulaci? Jinak se mi zdá, že vy jste těmi "samci" posedlá, evidentně nejste schopná myslet na nic jiného.

0 0
možnosti
ZS

Prickrose

25. 3. 2009 19:54
Re: z vašeho sexismu se mi chce zvracet

Je to hnusne a odporne, ale je to tak......autorka ma pravdu. Posedla samci?.......mno kdyz zijete v JEJICH svete, tak na to porad myslet musite.

0 0
možnosti
MV

Martin V

25. 3. 2009 9:09
Stejná práce

Dost často se tu ohání feministky pojmem stejná práce a nestejná odměny(plat)

Mohou někde dokázat, že třeba úkolová mzda ženy je jiná než ta samá úkolová mzda muže?

Pracuji s rozpočtovacím programem a žádné přepínátko práce ženy vs práce muži tu nemám, jen práci a je úplně jedno kdo jí udělá. nemám špatný program?:-)

0 0
možnosti

black.v.

25. 3. 2009 9:17
Re: Stejná práce

Byl jste na vojně?

0 0
možnosti
MV

Martin V

25. 3. 2009 7:40
Strana rovnos čancí - fašismus

Pokud si myslíte, že vládě žen by šlo o dobro všech, tak doporučuji přečíst tohle:

http://web.archive.org/web/20071228111639/www.rovnost-sanci.cz/program.php

A najít oddíl co požadujeme, ženská rovnoprávnost v praxi - ne podle toho co umíš, ale jestli máš vagínuRv

0 0
možnosti
G

Gmur

25. 3. 2009 13:28
Re: Strana rovnos čancí - fašismus

clanek je prave o to "co umis" a ne o preferenci muzu nebo zen.

0 0
možnosti
MV

Martin V

25. 3. 2009 7:33
Krásné - hlavně famme

Krásně jste předvedli o co Vám vlastně jde, prachy a prachy a prachy, záminkou k jejich získání je tzv. rovnost šancí.

Až si ženy uvědomí, že pozitivní diskriminací žen si dělají medvědí službu, všem se uleví :-)

0 0
možnosti
F

famme

25. 3. 2009 21:55
Re: Krásné - hlavně famme

Krásně překrucujete, zřejmě nejste schopen přečíst text, asi k tomu potřebujete dodatečný výklad. Napsala jsem, že pro fungování každé strany jsou třeba prachy, ani k volbám se bez nich nemůžete zaregistrovat, to je milý pane holý fakt, a ten systém vymysleli muži, nikoli ženy. A vaše hysterčení jen ukazuje na vaši úroveň. Je mi vás fakt líto!

0 0
možnosti
F

famme

24. 3. 2009 21:54
Aspoň jedna dobrá zpráva

Vláda testosteronových samců a naše evropská ostuda padla!R^

0 0
možnosti
SH

Sam Hawkins

24. 3. 2009 22:22
Re: Aspoň jedna dobrá zpráva

Já bych se těch testosteronových samců tak nebál.Testosteron spůsobuje rivalitu všech samců navzájem a náklonnost k opačnému pohlaví.Naopak estrogen je velmi nebezpečný.Když se sejde víc žen na jednom místě vznikne estrogenové silové pole,které chráni všechny osoby uvnitř tohoto pole.Zároveň produkuje silné estrogenové záření na všechny samce v okolí,které tímto naprosto paralizuje a zbavuje veškerého logického myšlení a vlády nad sebou a nad svými myšlenkami.Estrogenové silové pole dokonce odráží i kulky.Důkaz?Neznám případ kde by došlo k hromadné popravě zastřelením věčšího počtu žen.Vždy se likvidujou jenom muži mezi sebou. :-)

0 0
možnosti
LU

pidla

23. 3. 2009 16:03
Souhlas,

chování politiků k ženám  stranickým je nepřirozené, protože i ženy, které do politiky vstoupí ,se začnou chovat nepřirozeně. Někdy mi připadá, že se mění myšlením v muže a s IQ tykve. Asi prostředím. Také podmínka mít v představenstvu strany alespoň jednu ženu je nepřirozená. Celé prostředí naší politické scény stojí za prd, mezi ně normální člověk nevleze.

0 0
možnosti

black.v.

25. 3. 2009 8:45
Re: Souhlas,

Jo. Protože politika byla nahrazena politikařením. Zpráva věcí veřejných, každodenní práce pro státní správu se vyměnila za kšeftování s křesly, fára, milenky a korupci. Je jedno, co se vláda pokouší prosadit a jestli je to dobré nebo špatné pro lidi, opozice bude dělat všechno pro to, aby toho nedocílil. Co po lidech...Ti přece nejsou důležití. Je mi z nich blbě. Zájmy státu podřídili stranickým půtkám. Potřebovali by všichni koště do ruky a jít zametat vězeňský dvorek.

0 0
možnosti
PB

devonny

23. 3. 2009 11:40
naprostý souhlas..a karma...

Máte pravdu...co nastal babyboom, člověk si málem připadá jako v roce 1909, ne 2009...všude se rozbujel mužský šovinismus...Dříve ušlápnutí rádoby machové vycítili, že hodně žen je ted v nevýhodě, a začali "dělat ramena"...ženy jim dokázaly, že jsou schopnější, tak honem je strčit zpět k plotně, a to natrvalo...:-©:-©:-©

0 0
možnosti
P9

pavel 99

23. 3. 2009 15:36
Re: naprostý souhlas..a karma...

můžete prosím objasnit, o kom vlastně píšete?

0 0
možnosti
D

dr_NO_

23. 3. 2009 10:49
kde je problem

je to problem samotnych zen tak at si to vyresi samy, bez hysterickych clanku a ukrivdeneho fnukani, zen je v nasi populaci drobet pres 50 procent, nikdo jim nebrani zakladat strany a volit je,  tak at se staraj misto otravovani

0 0
možnosti
G

Gmur

25. 3. 2009 13:40
Re: kde je problem

Tady nejde o to, aby si zeny extra zakladaly vlastni strany, aby si zakladyly vlastniho papeze nebo vlastni olympijske hry nebo vlaastni mesta. Zeny jsou proste lidi, tak jako muzi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 224
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1701x
Píši o tom, s čím se setkávám, o čem si myslím, že by bylo dobré dobré zveřejnit a mohlo zajímat i ostatní.

Více o mně je na: www.mariehaisova.webnode.cz