Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tuubeen

13. 3. 2010 15:48
Díky.

Netušila jsem, že původně měl obřízku syna provádět otec. Na druhou stranu, není přece nutno šmahem upírat hlubší duchovní rozměr ani obřízkám (a/nebo lovu lvů) prováděným jinde až s tou iniciací. ;-)

0 0
možnosti

MirekK1

11. 3. 2010 14:44
Zajímavé!

Jako vždycky se na Vaše články moc těším, jako vždycky nemůžu ani zdaleka tvrdit, že jim úplně rozumím, ale o to jsou zajímavější a jaksi.. trvanlivější. R^

0 0
možnosti

proctonejde

9. 3. 2010 22:19
Dobrej nazev

jj take jsem se "jezila" jako vy ,ale nevzdala jsem se a dokonce se mi podarilo par veci na Wikine editovat, proste Wikinu musime patricne kontrolovat - neustale ;-) Od toho je na Wikine diskuse a take moznost ty clanky editovat :-P A nebo muzete misto editovani zacit tvorit stranky podobne podle vasich znalosti, pak si clovek bude moct precist tech verzi vic :-) nebo editovat, editovat a zase editovat ;-)

0 0
možnosti

shrink

9. 3. 2010 18:53
Já bych ty Kastrodänikeny

(kde na to, chlape, chodíte!) úplně nezatracovala, také k tomu celému kolotoči patří, nebýt jich, jste i Vy jinde a jinej a možná není Vesmír :-) Ale je fakt, že Vy jste s takovými těmi militantními jesodisty (nebo kam je zařadit) asi přímo konfrontován a nejde se jen z povzdálí pousmát... Jenže se obávám, že nasilu nikoho "výš" vytáhnout nejde a tak se ještě dlouho budete Vy čertit a někdo jiný třeba usmívat např. potřebě exaktní smysuplné dietologicko-hygienické odpovědi na otázku: A proč zrovna krevety ne? :-) Dík za článek. 

0 0
možnosti

dividedbynull

9. 3. 2010 17:30
Mile naštvaný

R^ G.

0 0
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1689x
Poznáme se asi hlavně podle toho, co za náma zůstane. Moji koně : divadlo, překlad, jidiškajt, hebrejština a krásný židovský hřbitovy