Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

pesimistka7

9. 1. 2012 11:27
3 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

9. 1. 2012 10:58
Chybami se člověk učí (ne každý)

Dokud budou lidi ve Varnsdorfu po setmění vycházet z domu . Pokud nebudou chodit pouze ve skupinách aspoň deseti lidí a skrytě ozbrojeni aspoň nunčaky, budou si užívat nabudkyjády. Dokud nepochopí, že existuje jen jedna strana, která se jich zastane a to DSSS, tak jim to ty boule prostě patří. Vyházet současnou MP a novým strážníkům stanovit tvrdá kriteria. Zaplatit špičkového kick-boxera a u toho musí dělat talentové zkoušky.

1 0
možnosti
PH

Azbestus

9. 1. 2012 12:13
Re: Chybami se člověk učí (ne každý)

Kdyby DSSS vedl někdo s mozkem, kdyby se v ní nehajlovalo a nectila svastika a další hovadiny, tak by možná měla jakýsi kredit, protože vpravo na kraji to místo je.

Jenže takhle...věřím tomu, že v té straně jsou lidi, kteří to tak myslí, ale rozhodně to není vedení...tak to bohužel často bývá.

Špičkový kickboxer tohle nezmění.

0 0
možnosti
B

bull002@seznam.cz

9. 1. 2012 10:40
Já bych tu roli Lukáše Kohouta ale nepodceňoval.

Lidi jsou naštvaní, ale nebyli připravení na to, aby někdo svolával a vedl demonstrace. Přišel Kohout, o kterém si můžeme myslet cokoliv, a demonstraci svolal. Pro etnobyznysmeny a multikulti pomatence to nebyl soupeř, jako kdyby to svolával Vandas a DSSS, tak ho jen zpočátku ignorovali a později zesměšňovali. A teď musí hledět jako bacil do lékárny nebo cikán na lopatu, protože se to jednou rozjelo a najít někoho kdo svolá po dalším cikánském teroru demonstraci už není tak těžké. Troufnu si říct, že bez Kohouta by se to možná nestalo ale je dobře, že vývoj jde správným směrem.

7 0
možnosti
PH

Azbestus

9. 1. 2012 10:56
Re: Já bych tu roli Lukáše Kohouta ale nepodceňoval.

Několikrát jsem ho viděl a můj pocit z něho byl jednoznačný.Mnohem voc, než o věc, mus šlo o to, aby zase byl vidět a aby mohl někoho manipulovat.Je to slavoman a křivák.

On by se stejně někdo najít musel, kdo by to svolával, ale dejme tomu, že mu za prvotní impuls patří plus i když jeho motivacím nevěřím.

0 0
možnosti
MK

AsistentprofParkinsona

9. 1. 2012 9:44
Vansdorfákům držím

R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

9. 1. 2012 9:37
Pěkně napsáno pane kolego ....

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
Zdravím Vás.
Jsem rybář, podnikatel-blbé slovo, ale jak jinak to nazvat (hudební nástroje, veselá dárky, armyshop, western, outdoor, hlavolamy, atd.), trochu cestovatel, hudebník, psavec (poezie, články, postřehy), motorista, vodák a ještě by se asi něco našlo.
Bezdětný, rozvedený, nezadaný-193 cm, 110 kg.
Lidé mne znají pod přezdívkou Azbest, ale zde se nicky nenosí.
Jsem pravicového smýšlení, ateista, ctím svobodu, jednání na rovinu a držení slova.
Mám rád přírodu, inteligentní humor, jasné formulace, přímý pohled, pevný stisk ruky, schopnost sebereflexe, cestování, rychlou jízdu (ale s body hospodařím), hudbu, bojové sporty, českou kinematografii a další věci.
Rediguju vlastní web www.azbestus.cz a eshop http://www.vtipne-darky.info/, či sportovní portál www.nordicwalker.cz , což jsou takové věci pro radost.
Nemám rád politiky a další křiváky, fanatiky, církve a náboženství, komunisty a jakoukoli formu totality, nesvobodu, asociálnost, ale ani nejsem nadšen z civilizace, plenění Země stejně, jako z forsáže technickéh

Seznam rubrik

Oblíbené články