Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P64e69t22r 85H74a77h59n

1. 11. 2013 10:13

Jak uboze pokryteckým způsobem se ti křiváci "omluvili" za své lži a podrazáctví. Hašek se omluvil za "chyby, které se staly", což je klasická bolševická dikce, protože v jejich pojetí se chyby vždycky stanou samy. Škromach se zase omluvil za "ne zcela správné informace", což je u křivého lháře rovněž na pěst. Tejc si rovnou není žádné chyby vědom a Zimola se tváří tak upřímně a pokorně, že by ho člověk skoro politoval, kdyby to nebyl člověk, který hájí komunisty. Je to svoloč a opravdu se bojím, že se oklepou a zase vyplavou křišťálově čistí, jak je to naučil Standa Gros.

1 0
možnosti
BM

Pan Hašek nelhal, pouze se "nešťastně vyjádřil"..... Ať žije náš bohatý jazyk!;-D;-D;-D;-D

3 0
možnosti
MS

Škromach se naopak domnívá, že nedělali nic špatného. Absolutně morálně pokleslý člověk, který sedí Senátu. :-/

2 0
možnosti
Foto

Žádné překvapení. Lži a intriky stejné jako při prezidentské volbě. Zase jsme světu pro smích. JInak karma R^

5 0
možnosti
KC

Tentokrát by destruktivita pana Zemana neměla projít tak hladce jako dříve. On je jedním z motorů, které dávají do pohybu intrikánství. Zdá se, že něco k tomu ví pan Zaorálek, jak se vyjádřil v tisku a až budou další účastníci schůzky v Lánech donuceni kápnout božskou, asi se dovíme hodně zajímavostí, jimž pan Zeman nebude právě rád.

5 0
možnosti
Foto

Z mého pohledu jako ilustrace. Je na každém, zda ,,nakoukne. Zdravím :-)

Šlaufek, hustilka aj inné ,,sado-maso“, aneb ,,dozvuci“ povolební. Blog - Jiří Jiroudek (blog.iDNES.cz)

,,KáHáBorovské“ variace na ,,předpovolblbní théma“. Blog - Jiří Jiroudek (blog.iDNES.cz)

0 0
možnosti
Foto

P63e10t51r 11H23a22h76n

30. 10. 2013 20:16

To takhle lezete po diskusích a děláte si reklamu? Není vám trapně?

2 0
možnosti
Foto

Bendu už mohla mít z krku a ejhle on se zase přichytil. Jak bylo napsáno na lístku z čistírny. Některé skvrny nelze odstranit bez porušení podstaty látky.

2 0
možnosti
BM

To je těžké, když se najdou lidi, kteří jej stále volí. Minule vykroužkován ze 14. místa, letos z 10. místa. Takže čí je to vina???

3 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
Zdravím Vás.
Jsem rybář, podnikatel-blbé slovo, ale jak jinak to nazvat (hudební nástroje, veselá dárky, armyshop, western, outdoor, hlavolamy, atd.), trochu cestovatel, hudebník, psavec (poezie, články, postřehy), motorista, vodák a ještě by se asi něco našlo.
Bezdětný, rozvedený, nezadaný-193 cm, 110 kg.
Lidé mne znají pod přezdívkou Azbest, ale zde se nicky nenosí.
Jsem pravicového smýšlení, ateista, ctím svobodu, jednání na rovinu a držení slova.
Mám rád přírodu, inteligentní humor, jasné formulace, přímý pohled, pevný stisk ruky, schopnost sebereflexe, cestování, rychlou jízdu (ale s body hospodařím), hudbu, bojové sporty, českou kinematografii a další věci.
Rediguju vlastní web www.azbestus.cz a eshop http://www.vtipne-darky.info/, či sportovní portál www.nordicwalker.cz , což jsou takové věci pro radost.
Nemám rád politiky a další křiváky, fanatiky, církve a náboženství, komunisty a jakoukoli formu totality, nesvobodu, asociálnost, ale ani nejsem nadšen z civilizace, plenění Země stejně, jako z forsáže technickéh

Seznam rubrik

Oblíbené články