Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

vit.hassan@seznam.cz

18. 5. 2011 20:00
Nesouhlasím s bodem 4

Pokud kdokoli úmyslně (jako, že to úmyslně bylo) rukou přikryje puk, který jde na branku, tak je trestné střílení oprávněné.

0 0
možnosti
PH

Azbestus

19. 5. 2011 18:32
Re: Nesouhlasím s bodem 4

Hráč puk posunul asi o 20cm a hned jej pustil.Na druhou stranu bodnutí Eliáše do kolene v nájezdu bylo evidentní a znemožnilo mu střelbu, protože ztratil rovnováhu. Pokud byl nájezd na nás, měl být i na druhou stranu.

0 0
možnosti
KV

kaama

18. 5. 2011 10:35
Zase to štěstí

No jo, loni jsme ho měli zase my. Hráli jsme celý zápas hůř a vyhráli až se štěstím na nájezdy. Letos jsme zase dělali chyby a zapomínali bránit, jen jsme se snažili dát gól.. A rozhodčí, přiznejme si to, nikdy nejsou 100% objektivní..

Ale jinak naši hráli celý turnaj skvěle a mám z nich radost :)

0 0
možnosti
MK

This is SPARTA

17. 5. 2011 12:53
bod po bodu

1)ano dvě minuty na to sme skutečně začali bránit vzhledem k tomu že byl vyloučen červenka a hrálo se oslabení...opravdu divné

2)ani omylem, švédi nás prostě přehrávali

3)Trochu souhlas že nesmyslně v daný okamžik..měl ho stáhnout už v zápasech ve skupinách, kde hrál tužku, aby mu došlo co se od něj čeká....jasně a třineckýho růžičku nevzal protož se jmenuje růžička

4)tady bych vůbec nebrečel a nájezd byl nařízenej správně

5)Švédové hráli cílevědoměji a měli víc sportovního štěstí.- prostě byli lepší a my na ně nenašli recept

0 0
možnosti
K

kili

18. 5. 2011 13:37
Re: bod po bodu

K tomu nájezdu, striktně podle pravidel byl v pořádku. Ale na druhou stranu by za každý takový zákrok mimo brankoviště měly být dvě minuty. A ruku na srdce, vyloučení za tohle je vidět tak jednou za sezónu.

0 0
možnosti
PB

Barkynson

17. 5. 2011 11:26
Když jsem viděl

pana Hadamczika na tiskovce jak si odsedl od Bykova, cítil jsem k němu úctu a hrdost a byl jsem ochoten ho začít akceptovat jako PANA trenéra, ovšem když po tiskovce si s ním třásl pravicí a plácal se po zádech, pochopil jsem, že nikde nemůže dorůst v opravdového kouče a člověka, který bude mít v široké veřejnosti respekt.

Je to jen můj názor, ale takový Hlinka nebo Růžička v poslední době, byli trenéry, kteří strhli tým i když se nedařilo, pan Hadamczik to měl letos velmi snadné, protože přijeli hráči, kteří kvalitu zaručovali.Jeho jedinou chybu vidím v tom, že Plekanec ač skvělý hokejista, byl na místě Vampoly, který s Jágrem a Růžičkou tvoří jeden nejúdernější útok současnosti na světě, ale nejsem trenér a i s Plekancem útok fungoval skvěle, otázkou zůstává, zda by bylo nebylo lepší využít Plekance v jiné lajně.V každém případě bronzová medaile je super, super a super..

0 0
možnosti
PV

VerneP

17. 5. 2011 11:35
Re: Když jsem viděl

a uz je to tu zase. proste za prohry muze Had, za vyhry skvely reprezentanti. jde o sport, a podat nekomu ruku ci ho poplacat po zadech je proste gesto, ikdyz toho cloveka nesnasis /zvaste pak po vyhranem zapase/. Vas stupidni antirusismus je smesny.

Kazdy sice vi, ze v Naganu nastartoval druzstvo k obratu proslov Haska a Ruzicky (tehdy jeste hrace) v kabine, loni to byl zase proslov Jardy Jagra, a ne emoce treneru. Tim nerikam, ze si uvedenych treneru nevazim, patri mezi ty nejlespi, jake jsme kdy meli.

A nakonec se zeptam, kteryze Ruzicka hral na letosnim MS?

0 0
možnosti
N

npr.pavel.blaha

17. 5. 2011 10:18
Autor

je stejně hloupý jako jeho článek;-)

0 0
možnosti
PH

Azbestus

17. 5. 2011 10:41
Re: Autor

Autorovi úplně stačí, že jste npr. ;-)

0 0
možnosti
K

kujda

17. 5. 2011 10:11
trenér

jasně, může za to trenér, loni jsme hráli tužku, ale protože tam byl Růžička, tak jsme to vyhráli, co takhle nechat ho tam napořád a klidně může povolávat hokejisty z rybníku u nás ve městě a díky Růžovi to budem vyhrávat. Člověče mysli, ten Lojza už jen to, že dal dohromady taková jména, předvedená hra, time out s amíkama atd. si zaslouží stejné uznání jako ti hráči. Já si to 14 dní užíval a bavil se, tak jim všem,včetně trenéra za to dík, když by to tak bylo pokaždé bylo by to super.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

17. 5. 2011 9:55
když už jsme u subjektivních dojmů

tak můj byl jednoduše takový, že nás Švédi suveréně přebruslili. Rychlé breaky, ale i obrana byla vždy o pár decimetrů všude dříve. Byli v ten okamžik o tolik lepší, že si to vítězství opravdu zasloužili.

My naopak jsme měli slabší chvilku. Před tím i potom jsme hráli i bruslili o hodně lépe.

p.s. nejsem až takový znalec hokeje......prozraďte mi prosím, co mají vlastně lidi proti trenérovi? slyšel jsem na něj řadu negativních komentářů, ale nevím proč. dík

0 0
možnosti
PV

VerneP

17. 5. 2011 10:05
Re: když už jsme u subjektivních dojmů

jak jsem napsal nize, vicemene vsechny argumenty proti trenerovi nejsou na odborne strance, ale o tom, ze nema zcela ceske jmeno a trpi vadou reci. oni se totiz pseudofanousci na vice nezmohou. mozna z nej nesala urcite charizma, a plno lidi je u nas presvedceno, ze kdyz trener nebyl dobry hrac (nereprezentoval), tak nemuze byt ani dobry trener (to rikaji i o Lenerovi).

0 0
možnosti
JD

pedr64

17. 5. 2011 9:27
"Finy bysme nejspíš porazili..."

a to na základě čeho??? Švédi si to asi taky mysleli.

0 0
možnosti
PV

VerneP

17. 5. 2011 9:11
Tak to reknete ...

... rovnou, ze byste kritizoval trenera, ikdyby nasi vyhrali zlato. To byste nejspis napsal, ze si to hraci uhrali sami a ten trener je tam vlastne uplne zbytecny. A nejsmesnejsi na tom celem je, ze ho "fanousci" nesnasi proto, ze ma ne zcela ceske prijmeni a trpi mirnou vadou reci.

0 0
možnosti
MI

Maxx12 III.

17. 5. 2011 9:09
Souhlasím

se vším, až na toho Červenku! A to ač nejsem jeho příznivec, jsem byl jedním z těch, kteří i když neskóroval, tak mu věřil. Ale v ten osudný pátek se nedařilo pořádně žádné pětce, a já naopak přivítal ty změny v sestavě, protože bylo třeba něco udělat. To, že dva dny na to dal hattrick, je irelevantní! Uhrál si tam na turnaji svoje, ale trenér ho tam nechal po celou dobu, a teď cítil potřebu to změnit, něco změnit. Bude na to asi mnoho názorů, a nikdy se nedobereme pravdy, ale Lojzu bych z toho nevinil.

Ještě bych přidal jeden bod - nehrál Havlát! To se může stát každému mančaftu, ale holt je to objektivní důvod. Já věřil, že to bude dobré, měl jsem radost, když ho trenér nechal sedět proti Amíkům, a věřil jsem, že na Švédy půjde. Ale zranění bylo horší, než se zdálo, a Martin asi sám cítil, že by tam byl, limitován zraněním, zbytečný.

Sešlo se mnoho faktorů, a prostě to nevyšlo, ačkoliv jsme si to všichni přáli a tým by si to zasloužil.Ale na to se nehraje. I tak to byl krásný turnaj

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
Zdravím Vás.
Jsem rybář, podnikatel-blbé slovo, ale jak jinak to nazvat (hudební nástroje, veselá dárky, armyshop, western, outdoor, hlavolamy, atd.), trochu cestovatel, hudebník, psavec (poezie, články, postřehy), motorista, vodák a ještě by se asi něco našlo.
Bezdětný, rozvedený, nezadaný-193 cm, 110 kg.
Lidé mne znají pod přezdívkou Azbest, ale zde se nicky nenosí.
Jsem pravicového smýšlení, ateista, ctím svobodu, jednání na rovinu a držení slova.
Mám rád přírodu, inteligentní humor, jasné formulace, přímý pohled, pevný stisk ruky, schopnost sebereflexe, cestování, rychlou jízdu (ale s body hospodařím), hudbu, bojové sporty, českou kinematografii a další věci.
Rediguju vlastní web www.azbestus.cz a eshop http://www.vtipne-darky.info/, či sportovní portál www.nordicwalker.cz , což jsou takové věci pro radost.
Nemám rád politiky a další křiváky, fanatiky, církve a náboženství, komunisty a jakoukoli formu totality, nesvobodu, asociálnost, ale ani nejsem nadšen z civilizace, plenění Země stejně, jako z forsáže technickéh

Seznam rubrik

Oblíbené články