Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Z80d31e94n77a 47K59o80č95í

19. 4. 2013 23:13

Soudruzi,nevím jak vy, ale já jsem si všimla, že zejména ODS si s komunisty veskutečnosti velmi dobře rozumí a na veřejnosti hrají pouze divadýlko a s pobavenímsledují, jak jim to voliči žerou.

ODS měladost času…….. i poslanců na úplné zrušení KSČ. Ta se ale mohla pouzepřejmenovat a fungovala by vesele dál, jako třeba na Slovensku. U nás se pániposlanci ODS ale zasadili, aby se u nás nestalo vůbec nic a diskutéři to majíza ně řešit. ;-)

2 3
možnosti

Nesvádějte to na ODS, paní Kočí. Šlo o všeobecnou politickou (ne)vůli.

A pokud Vás mohu poprosit, soudruhujte si na stranické schůzi, děkuji.

4 1
možnosti
Foto

P70e34t78r 23H91a67h29n

19. 4. 2013 19:14

Domnívám se, že na diskutéra jménem Jiří Řezník nemá smysl reagovat. Je to klasický demagog a obsah článku jej plně vystihuje. Jeho motivaci neznám, ale káže každopádně bludy. Není jisté, jestli to ví a je to úmysl, nebo jen nevnímá realitu, ale je to jedno. Vyžívá se ve vyvolávání diskusí a saturuje si nějakou podivnou potřebu prezentovat své bludy, jako argumenty. Netečnost je proti podobným dokonalý prostředek.

5 2
možnosti

Pan Řezník zastupuje v diskusích pod blogy na idnes.cz, a to dlouhodobě, KSČM. Proč ne, takových voličů je zhruba kolem 12%. Nejlepšího volebního výsledku dosáhli komunisté v r. 2002, cca 18% (po období tzv. opoziční smlouvy). Pak šli znovu dolů. A je zajímavé, že ani dnes, kdy je tolik lidí nespokojeno se současnou vládou, preference komunistů nestoupají (hlasy jim totiž začala opdčerpávat SPOZ). :-)

Pravdou je, že lidé pustili komunisty do obecních zastupitelstev. Jak jde však o vstup do vysoké politiky, což bylo dobře vidět v podzimních volbách do Senátu, lidé je tam nechtějí. Dostali napráskáno fakticky všude, zbyl na ně jediný senátní mandát. Není to s námi tak zlé, jak by se občas mohlo jevit.

:-)

5 1
možnosti

Hlavním úkolem vládnoucích je najít pro většinu nepřítele. Tenkrát to byli kapitalisté, dnes jsou to komunisté ;-D Akorát ty karikatury dnes v tisku chybí. Ale ta rétorika se nějak vrací: sdělení, že jsou drobní živnostníci a podnikatelé paraziti, mě dost překvapilo.

5 4
možnosti
AK

Není potřeba hledat nějakého nepřítele. Stačí se podívat po světě a zjistíte, že všechny státy, které se snažily budovat socialismus a komunismus již zkrachovaly. Takže jako společenský systém nemá socialismus šanci na úspěch.

9 6
možnosti
Foto

Je zajímavé, jak zastánci extrémní levice používají zesměšňující termín "primitivní antikomunismus" a zdůvodňují to tím, že 20 let po zániku komunistického režimu už přece boje proti komunistům není zapotřebí, protože dnes jsou komunisté jen legrační strejdové. Přitom ještě dnes vzhlížejí k bojovníkům proti nacismu, kterým sami říkají "antifašisté". Samozřejmě pouze pokud tito bojovníci byli komunisté. Představme si, že bych použil termínu "primitivní antifašismus". To se rozeřvou, že na "antifašismu" není nic primitivního a kde bychom dnes byli, kdyby proti němu nikdo nebojoval. Nácek s komunistou se zkrátka mohou vzít za ruce a bojovat proti společnému nepříteli - demokracii. Až bude vyhráno, mohou opět bojovat proti sobě vzájemně.

10 7
možnosti
Foto

Komunista nikdy nikoho nepřesvědčuje skutečnými argumenty - jen demagogií. A protože na všechny "nezabírá", musí se uchýlit k násilí. Protože autora znám a nemám důvod o jeho inteligenci pochybovat, byl mi jasné dopředu, že tu zazní nepřesvědčivé levičácké bláboly. Nemýlil jsem se ... Levičáci nejsou diskuze schopni.

10 8
možnosti
Foto

Tak alespoň předvěďte, že ty skutečné argumenty umíte použít.

5 10
možnosti
Foto

V beztřídní šťastnou společnost snad nikdo nevěří, přesto komunisty bude volit stále více lidí a ti lidé i vy dobře ví, proč. Už zkoušíte všechno možné, dokonce chcete vyvolat dojem. že volič levice rovná se méně inteligence ;-D

12 8
možnosti
PV

Ten článek se číst nedá. Protože v momentě, kdy autor napíše, že volič levice je méně inteligentní, dokonce primitiv, co na to říct?

14 11
možnosti
Foto

Souhlas s článkem v plné míře.Bohužel , vymýcení totalitních režimů systémem demokratických voleb je dnes dle mne naprosto nemožné.

Možná protimluv- vysvětlím. Chodící encyklopedie typu MZ nebo primitivní křikloun typu nebožtíka Chaveze je i s pomocí pertro-(plyno) dolarů schopen získat dostatek hlasů i v docela svobodných volbách.

Volí masy , to je ten problém.Nejede-li auto, jdete do servisu, bolí zuby ,jdete k zubaři."Nejede-li" vláda, volí bez urážky kdejaký šunt.

Otcové demokracie (např Platón) sami pochybovali o plné demokracii jako o nejlepším systému správy věcí veřejných.Zkoušeli systém vylepšit- volit může pouze muž starší 24 let s právem nosit zbraň- leč, toto "elitářství" už neprošlo.

Tož- bolí zuby, auto či vláda- vypišme referendum a pojďme volit.;-(

3 8
možnosti
Foto

Demokracie není založena na všeobecném a přímém hlasovacím právu, ale na dělbě moci na zákonodárnou, výkonnou a soudní.

4 6
možnosti
ZH

Napsal jste to velmi dobře.R^

4 5
možnosti
AN

Kdyby,pánové a dámo,byla dnešní doba lepší / ikdyž pro vás několik asi je/,než ta minulá nemuseli byste přesvědčovat těmi historickými exkursy,víceméně sami sebe,protože člověk opačných názorů,až na vyjímky si odplivne a jde dál.

to je ode mne vše.úspěšný antikomunistický den.

10 11
možnosti
LM

I když vás tu prý nekolik je......výrazný primitivismus v uvažování a prapodivných kombinacích úvah......No popsal vás tam vcelku přesně, chápu, že se to nelíbí.....

4 4
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
Zdravím Vás.
Jsem rybář, podnikatel-blbé slovo, ale jak jinak to nazvat (hudební nástroje, veselá dárky, armyshop, western, outdoor, hlavolamy, atd.), trochu cestovatel, hudebník, psavec (poezie, články, postřehy), motorista, vodák a ještě by se asi něco našlo.
Bezdětný, rozvedený, nezadaný-193 cm, 110 kg.
Lidé mne znají pod přezdívkou Azbest, ale zde se nicky nenosí.
Jsem pravicového smýšlení, ateista, ctím svobodu, jednání na rovinu a držení slova.
Mám rád přírodu, inteligentní humor, jasné formulace, přímý pohled, pevný stisk ruky, schopnost sebereflexe, cestování, rychlou jízdu (ale s body hospodařím), hudbu, bojové sporty, českou kinematografii a další věci.
Rediguju vlastní web www.azbestus.cz a eshop http://www.vtipne-darky.info/, či sportovní portál www.nordicwalker.cz , což jsou takové věci pro radost.
Nemám rád politiky a další křiváky, fanatiky, církve a náboženství, komunisty a jakoukoli formu totality, nesvobodu, asociálnost, ale ani nejsem nadšen z civilizace, plenění Země stejně, jako z forsáže technickéh

Seznam rubrik

Oblíbené články