Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LD

amusia

15. 2. 2011 14:03
KONEČNĚ !!!

Konečně napadlo policisty poděkovat a odejít!

Místo "sloužit a pomáhat" registruji jen aroganci, buzeraci a povýšené jednání. Na co já vlastně policii potřebuji? Majetek mi neochrání, před napadením, zbitím a okradením mě též neochrání. Nejčastěji pozoruji číhání za křovím a "přepadání", když jedu přes obec rychlostí 56km/hod. Policii si neplatím proto, aby zakročovala při řádění debilních fotbalových fanoušků a podobně. A fakt by mě zajímalo, kam by po poděkování ta svoloč odešla? Docela mě to pobavilo!

0 0
možnosti
N

Náhl

15. 2. 2011 14:02
Myslící autor?

Autor v článku dělí lidi na myslící menšinu a nemyslící většinu, přičemž nepochybuji, za člena jakého společenství se sám považuje. Kdyby se však více zajímal o problém akce Děkujeme-odcházíme, pak by zjistil že lékaři, nechtějí navýšit rozpočet ani o korunu, pouze chtějí zacpat díry v pokladně, aby v ní zbylo více peněz na provoz a méně peněz odteklo různým podnikatelům a podnikavcům - proto politici kolem sebe tolik kopou, označují všechny za vyděrače atd., že by je konec dojné krávy mrzel? Možná, že když se s odlivem státních peněz do soukromých kapes trochu zatočí, bode najednou nejen na platy, ale i na nové hasišské stříkačky, na benzín do policejních aut atd. Byl by to asi konec bohatnutí jedné početné a velmi vlivné skupiny, pokud tomu tak bude, bude to dobře... (nic proti poctivým boháčům - nejsem levičák)

0 0
možnosti
V7

Vasco 75

15. 2. 2011 23:08
Re: Myslící autor?

Autor je především chodící arogance sama, tudíž o jeho zařazení nemůže být pochyb. Rv

0 0
možnosti
B

Bobrufka

15. 2. 2011 13:58
Karma

R^

0 0
možnosti
JS

člověk z novinek

14. 2. 2011 18:47
Kdo v tom jede?

Vláda této země rozhodla, že uskuteční ekonomické reformy, které spočívají v tom, že drtivé většině občanů sebere něco z jejich příjmů. Vláda si myslí, že když všichni trošku schudnou, tak stát tím zbohatne. Snížením platů a zavedením poplatků se má ušetřit a ekonomika probudit. Jenže skutečná reforma se nedělá tak, že se sáhne do milionů kapes pro pár drobáků, ale že se zacpe několik děr, kudy z ekonomiky utíkají miliardy. Když vláda každému vezme pár fufníků a bude je dál cpát do té děravé pokladny, tak se těmi dírami jen posype víc peněz k těm, kdo si ty díry udělali. Každý den je ve zpravodajství nějaká kauza o zmizelých miliardách. Když někdo chce, aby ztráty zlodějů uhradili studenti, policisté, doktoři, rodiny s dětmi nebo ústavy pro zdravotně postižené, tak se buď bojí nebo v tom jede taky.

0 0
možnosti
N

Náhl

15. 2. 2011 13:52
Re: Kdo v tom jede?

Skvěle přesně a trefně napsané!

0 0
možnosti
E

echo.3

14. 2. 2011 18:21
Zbytečné, trapné výkřiky

 Stojí Vám to zato?

0 0
možnosti
S

Smrť

15. 2. 2011 10:19
Re: Zbytečné, trapné výkřiky

Zbytečné ano, protože v téhle zemi se člověk ničeho nedovolá (pokud za zády nemá odbory :-/), trapné ani omylem - hřebík trefen přímo na hlavičku R^.

0 0
možnosti
MN

boruvka

14. 2. 2011 17:57
Také se mi nelíbí,

když se rozeřvaní odboráři sápou po ministrech. Ale ani se mi nelíbí, když ministr John řekne nespokojeným policajtům  "běžte si stěžovat premiérovi".  Rv

0 0
možnosti
H

hafusak2

14. 2. 2011 17:51
S tímhle jste o dobře 11 měsíců pozadu.

Protože o té lékařské akci se mluví od března 2010. Lékaři o ní mluvili, upozorňovali, ale naše věrchuška a její pilní vrtichvosti dělali mrtvé brouky. Teď když došlo od slov k činům, najednou se všichni probudili a bučí, bečí a kvičí kritiky všeho a všech, LOK, odborů, levice atd. Jen si sami nepřiznat, že šeredně zachrápali, na všechno se vyflákli a spoléhali se, že si nespokojenci trochu zařeční a vše půjde zase stejně dál. Ono nejde jen o doktory, naštvaných je plno a vláda situaci zjevně nezvládá. ...... Proč jste článek na toto téma nenapsal už v dubnu?:-)

0 0
možnosti
MH

babca

15. 2. 2011 10:33
Re: S tímhle jste o dobře 11 měsíců pozadu.

nebude ono to tým, že kde nic neni, ani smrt (a socdemák a odborář) neberou? Ne, doktoři se nemaj tak špatně, jak sami presentují. Jen jim někdo řekl, že "na západě" se maj líp. A přepočtl jim eura na kačky. Jenže (mimo jiné) tady stojí pifko 20ku, tam 3 eura... A vydírání se příčí i mně, a jedno na tom, že (některé) doktory uznávám.

0 0
možnosti
KT

Ježikača

14. 2. 2011 17:50
ano,

jsem ochotná za nimi vlastnoručně zamknout.

0 0
možnosti
P

pěnice

14. 2. 2011 17:50
A víte co?

Já  jim fandím.Když máme hlupáky ve vládě,kteří si myslí,že budou protežovat jen jednu skupinu,ať si to teď vyžerou.Hegerovi to schválila celá vláda,tak ať nesou následky.Klidně ubrali hasičům a ostatním profesím a tady navyšují o tisíce.Jsou tam vůbec normální lidi? Měli oporu v občanech a vykašlali se na to,a my bychom teď měli podpořit ostatní profese,aby dostali také přidáno,nebo aby jim neubrali.Jak je vidět ZDROJE  JSOU:Stačí jen trochu pohledat.Že pane ministře Hegere

0 0
možnosti
JC

A.C.Dupin

14. 2. 2011 17:34
překvápko

Doktoři nechtějí přidat na úkor peněz navíc, ale na úkor přesměrování toku financí v systému. Doporučuji pochopit, stydět se a omluvit se za veřejnou prezentaci vlastní intelektuální insuficience.

0 0
možnosti
J

jurneff

14. 2. 2011 17:39
Re: překvápko

To je jen jiná interpretace. Každý by mohl přece chtít přesměrovat tok peněz v systému směrem k sobě, ne? ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
Zdravím Vás.
Jsem rybář, podnikatel-blbé slovo, ale jak jinak to nazvat (hudební nástroje, veselá dárky, armyshop, western, outdoor, hlavolamy, atd.), trochu cestovatel, hudebník, psavec (poezie, články, postřehy), motorista, vodák a ještě by se asi něco našlo.
Bezdětný, rozvedený, nezadaný-193 cm, 110 kg.
Lidé mne znají pod přezdívkou Azbest, ale zde se nicky nenosí.
Jsem pravicového smýšlení, ateista, ctím svobodu, jednání na rovinu a držení slova.
Mám rád přírodu, inteligentní humor, jasné formulace, přímý pohled, pevný stisk ruky, schopnost sebereflexe, cestování, rychlou jízdu (ale s body hospodařím), hudbu, bojové sporty, českou kinematografii a další věci.
Rediguju vlastní web www.azbestus.cz a eshop http://www.vtipne-darky.info/, či sportovní portál www.nordicwalker.cz , což jsou takové věci pro radost.
Nemám rád politiky a další křiváky, fanatiky, církve a náboženství, komunisty a jakoukoli formu totality, nesvobodu, asociálnost, ale ani nejsem nadšen z civilizace, plenění Země stejně, jako z forsáže technickéh

Seznam rubrik

Oblíbené články