Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...jo..!!!...u mne máte karmu...

1 0
možnosti
MS

Svatá pravda. R^Tento podměrečný týpek má všechny atributy imperátora s napoleonským komplexem. A takto se projevoval už dávno před ukrajinskou krizí. :-/

 

Víte, co si řekne Putin, když se uvidí v zrcadle ? "Takto bych chtěl vypadat." :-P

6 2
možnosti
MP

Pane autore, váš rozbor povahy a jednání imperátorů jevskutku úžasný… bohužel však ne původní. Zcela jistě bylo již mnohokrát totopojmenováno a popsáno. Píšete to však, jaky kdyby jste byl Putinův osobnípsychiatr, či tajemník.

Jiný problém však je, že v ukrajinském konfliktuzdaleka není jisté kdo je tím lhářem a agresorem. Těžko postihnout všechnypodivnosti a nesrovnalosti v tomto konfliktu, takže jenom některé, do očíbijící.  

Nejprve k těm zmanipulovaným médiím. Nevím jak médiaruská, ale minimálně naše vedla od počátku konfliktu kampaň, která by se i beznadsázky dala nazvat štvavou a mnohdy  zcela prokazatelně lživou-všem bylo např. odzačátku jasné,  že letadlo záměrně sestřeliliseparatisté…letadlo záměrně sestřelili Rusové…letadlo sestřelili separatistésice omylem, ale je třeba je soudit jako teroristy….letadlo nesetřelili  separatisté ani Rusové, ale dezertéři z ukrajinskéarmády…letadlo sestřelil…??? Víte to? Nyní je poněkud ticho po pěšině, že?

„Ruské řinčení zbraněmi už přešlo do otevřené agrese naUkrajině a my jsme svědky nerovného boje, který Rusko může snadno vyhrát…“

Kdybyste byl, pane Hahne , alespoň průměrně důvtipný,celkem snadno byste si odvodil, že Putin nemá zájem dobýt ani východ a tím spíšne celou Ukrajinu. Pokud by mu o ni šlo, už dávno by tak učinil a nikdo, včetněsměšné EU, by mu v tom nezabránil. Porošenko a jehověrní by se dnes vztekali  ve Varšavě,Bruselu nebo v Berlíně zatímco by se v ulicích Kyjeva konalapřehlídka ruské armády. Ale chápu, že ne každému jeho inteligenční potenciáldovolí  takto složitou úvahu, že?  

A že by snad Ukrajinu zdecimoval? To už snad vůbec nemůžetemyslet vážně! Jak může vůbec někdo zdecimovat stát, který je praktickyzbankrotovaný!  Přičemž to bylo právěRusko a nikoli Západ, kdo nabídl Ukrajině pomoc(EU nabídla Ukrajině směšných180 mil. dolarů na vyřešení  krize,zatímco ta by  jich potřebovala 20 mld)

Na závěr musím konstatovat, že jste jen další smutnou obětíbrutální dezinformační  kampaně nejenčeského tisku.

4 11
možnosti
Foto

P74e18t64r 88H65a24h58n

1. 9. 2014 15:18

Vy jste mne pobavil! DíkyR^

To mne vždycky potěší, když něčí (třeba můj) inteligenční potenciál začne hodnotit někdo, kdo ani pořádně neví, co to slovo znamená. Vy nemáte ponětí, která bije člověče. Válka s Ruskem to nejí věc praktická, jak byste vy mohl Putinovi přisuzovat. Jasně, že by jim stačilo ukrást Krym a pozemní cestu do něho. Jeznže tohle je osobní věc a ne státnická. Je to Putinova osobní ambice o zapsání se do historie, jako prezident osvoboditel, dobyvatel - to je fuk. Ale nemá cenu vysvětlovat vám, člověku, který mne označuje za oběť nejenčeského tisku R^R^. Já tisk (ani český) nečtu odjakživa, protože tisk nemám rád. Mám lepší zdroje informací, než novináře, kteří vždy někomu patří. Zřejmě stejně, jako vy :-). Ale vysvětlovat vám to opravdu nebudu.

8 4
možnosti
PR
PZ

Jo vazeny Pane

Nejsmutnejsi je to ze Putinova propaganda jede na plne pecky u vas v Cesku jak za vsecko muze USA a lide mu zerou z ruky. Takovy Antiamerikanismus snad nebyl ani za Bolsevika.Geobles by zezelenal zavisti kdyby videl jak to Voloda umi kroutit.

Mnozi najivkove veri tomuto byvalemu KGBaku ktery rekl nejhorsi katastrofa 20teho

stoleti byl rozpad SSSR

9 5
možnosti
PH

Logicky stejný pohled na osobu může být i opačný. Mně Putin, jako politik nic neudělal, ale udělali mně politici EU, kteří mají plnou hubu demokracie, neustále, každodenně mně řídí můj život a nemám nejmenší šanci s tím něco udělat. A protože ti naši politici vědí, že to jde od deseti k pěti, tak je lepší na někoho ukázat  prstem. My nic, to on.:-)

5 1
možnosti
Foto

Ano, dva politici z EU za Vámi stále chodí a škodí, kde to jde. Docela je mi Vás líto. Zajímavé je, že mne nikdo nediriguje, a dělám si, co chci.  To je takový osud. Člověk s mentalitou otroka si nějakého otrokáře vždy najde.

3 2
možnosti
BM

Hezky jste to napsal. A teď napište něco o Americe jak roznáší po světě mír a demokracii. A to proto aby to bylo trochu vyvážené. Děkuji

Hezký den

8 3
možnosti
Foto

P39e71t38r 90H82a94h52n

1. 9. 2014 17:51

Proč bych psal něco o Americe? Já si zvolil konkrétní téma a z konkrétních důvodů. Význam Putinova zla neumenší nějaký text o jiném zlu a já to americké nijak zvlášť nevnímám a nepociťuji. Rusáci tohle nedělají poprvé a jistě ani naposledy. Američani naopak nikdy nezůstali v zemi, kam přijeli udělat pořádek. To ovšem nezabrání rusofilům nenávidícím vše západní, aby nežvanili o ropě, atd...to už je takový folklór. Mne to nechává v klidu.

0 2
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
Zdravím Vás.
Jsem rybář, podnikatel-blbé slovo, ale jak jinak to nazvat (hudební nástroje, veselá dárky, armyshop, western, outdoor, hlavolamy, atd.), trochu cestovatel, hudebník, psavec (poezie, články, postřehy), motorista, vodák a ještě by se asi něco našlo.
Bezdětný, rozvedený, nezadaný-193 cm, 110 kg.
Lidé mne znají pod přezdívkou Azbest, ale zde se nicky nenosí.
Jsem pravicového smýšlení, ateista, ctím svobodu, jednání na rovinu a držení slova.
Mám rád přírodu, inteligentní humor, jasné formulace, přímý pohled, pevný stisk ruky, schopnost sebereflexe, cestování, rychlou jízdu (ale s body hospodařím), hudbu, bojové sporty, českou kinematografii a další věci.
Rediguju vlastní web www.azbestus.cz a eshop http://www.vtipne-darky.info/, či sportovní portál www.nordicwalker.cz , což jsou takové věci pro radost.
Nemám rád politiky a další křiváky, fanatiky, církve a náboženství, komunisty a jakoukoli formu totality, nesvobodu, asociálnost, ale ani nejsem nadšen z civilizace, plenění Země stejně, jako z forsáže technickéh

Seznam rubrik

Oblíbené články