Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

"Zeman se svým zupáckým patosem přeřval všechny včetně "  Autore, to jsou žvásty: Když vám postbolševická hyena vykládá cosi o lišácích, tak si můžete myslet jenom svoje. A rozhodnout se podle toho.

2 1
možnosti
Foto

XAť zajdu kamkoliv na diskuzi, tak se divím a zároveň žasnu nad výrazy podporovatelů pana K.S. I když sem tam se najde oplzlost na straně podporovatele pana Zemana. Ale podporovatelé pana K.S. na celé čáře vítězí.;-DR^

3 6
možnosti
Foto

Pravděpodobně čtete jiné výrazy než já. Dislektyk?

4 2
možnosti
SB

Klidně si nepovažujte Miloše Zemana za svého prezidenta. Naštěstí v této zemi je hodně lidí, kteří jsou moudří a kteří mu dali přednost před panem Schwarzenbergem. Proto pan Zeman prezidentem je.

5 6
možnosti
BM

Dobrý článek, hlavně jste krásně vystihl ten rozdíl obou táborů. Již to svědčí o něčem.

KarmaR^

2 3
možnosti
PH

Když už se zastáváte umělců, akceptuji názor každého i když je jiný, než můj. Volání a výzvy koho mají občané volit a ohánění se ctí, pravdou a nevím čím ještě, mi přijde mírně řečeno poněkud nefér. Tím spíše, když toto zní z úst pana Svěráka, člena KSČ, který hrdinsky, nebojácně a ve jménu pravdy podepsal anticharu. V té době se asi moc nehlásil k podpoře pravdy a lásky, či k panu Havlovi. Mě to přijde jako pokrytectví.

8 1
možnosti
BM

O členství pana Svěráka v KSČ nic nevím a o tom silně pochybuji, a co se týče oné Anticharty, tu musel podepsat každý, kdo chtěl hrát..... Včetně paní Bohdalové!!!!

1 6
možnosti
PB

P20e11t73r 13B30e61r94g67l

29. 1. 2013 12:44

Pěkně napsáno. Jedno z Milošových hesel je "novým kouskům starého psa nenaučíš". Říká to tedy sám a jak ho známe, těžko lze v budoucnun čekat nějaké zlepšení jeho špatných charakterových vlastností. Nevolil jsem ho pro jeho minulost, proto, jak nás i s Klausem několikrát podvedl, a hlavně pro jeho nesnesitelnou ješitnost a aroganci.R^

7 2
možnosti
Foto

Rozcházíme se tak nějak v názoru na "primitivní"...považuji za "primitivní" druhého odsuzovat z hulvátství a po několika dnech, většinou to bývá po nezdaru, ho "posílat k čertu"!!  Mluvím všeobecně, je mi jedno, jestli jste to právě Vy nebo někdo jiný, nebo dokonce já...každý v sobě máme kousek hulvátství, jen jsme někteří většími pokrytci:) každý ať si vybere sám, kam doopravdy patří:D

4 1
možnosti
KC

Ondřej Kalců: máte pravdu, že každý z nás má potenciál Boha i ďábla. Rozdíl je v tom, že někteří tu horší složku svého já mají pod kontrolou.

2 1
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
Zdravím Vás.
Jsem rybář, podnikatel-blbé slovo, ale jak jinak to nazvat (hudební nástroje, veselá dárky, armyshop, western, outdoor, hlavolamy, atd.), trochu cestovatel, hudebník, psavec (poezie, články, postřehy), motorista, vodák a ještě by se asi něco našlo.
Bezdětný, rozvedený, nezadaný-193 cm, 110 kg.
Lidé mne znají pod přezdívkou Azbest, ale zde se nicky nenosí.
Jsem pravicového smýšlení, ateista, ctím svobodu, jednání na rovinu a držení slova.
Mám rád přírodu, inteligentní humor, jasné formulace, přímý pohled, pevný stisk ruky, schopnost sebereflexe, cestování, rychlou jízdu (ale s body hospodařím), hudbu, bojové sporty, českou kinematografii a další věci.
Rediguju vlastní web www.azbestus.cz a eshop http://www.vtipne-darky.info/, či sportovní portál www.nordicwalker.cz , což jsou takové věci pro radost.
Nemám rád politiky a další křiváky, fanatiky, církve a náboženství, komunisty a jakoukoli formu totality, nesvobodu, asociálnost, ale ani nejsem nadšen z civilizace, plenění Země stejně, jako z forsáže technickéh

Seznam rubrik

Oblíbené články