Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VTAJK

Vaska Trubačev a jeho kamarádi

9. 2. 2011 17:40
pane Hahn,

Vaše dnešní slohové cvičení mi připomíná monology toho mamlasa z Na samotě u lesa: "To máte: šrouby, teď dráty, dvojlinky, trojlinky, okapy, plechy, zemnící drát, elektroměr, pojistky, hromosvod, krabice pod vypínače, pilu, kladivo, háky, jo a zapomněl jsem na rošt."  Nemlich totéž, jenomže v Hahnově podání je to: "...čtyřdílnej vlačák na těžkou vlačku, sumčák, mušák, woblery a popy, jo a málem bych zapomněl na vazač hmyzu." Kromě toho, že jste si chtěl plivnout na úspěšného Vagnera a předvést nám svoji rybářskou slovní zásobu - měl ještě článěk nějaký další smysl? Třeba něco o Amazonii, to by nebylo?

0 0
možnosti
PH

Azbestus

10. 2. 2011 1:53
Re: pane Hahn,

Čtěte jinde.

0 0
možnosti
V7

Vasco 75

9. 2. 2011 16:52
Ten,

kdo si přečte více článků tohoto autora, udělá si obrázek o jeho ješitnosti, touze vyniknout, pochlubit se. Pochopí pak, proč nemůže překousnout, že je jistý rybář úspěšnější a hlavně známější než on sám a proto jej nazývá podvodníkem a lhářem.  Já osobně onoho "superrybáře" v lásce také nemám, ale toto o něm tvrdit bez jakéhokoliv vysvětlení, bych si nedovolil. Holt, každý máme jiný charakter. O tom pana autora, si každý může udělat obrázek z jeho arogantních výlevů v diskusích.

0 0
možnosti
PH

Azbestus

10. 2. 2011 1:53
Re: Ten,

Čtěte jinde.

0 0
možnosti
RJH

Rob J.H.

9. 2. 2011 12:53
dneska...

...docela zajímavý. Ale zkuste si příště odpustit jízlivé řeči o lidech "neoplývajících přílišnou inteligencí" a někdy věnujte blog tomu, proč by měl být Jakub Vagner podvodník - občas to někdo pronese, ale zapomene k tomu dodat důvody, neřku-li důkazy. A nepodloženým pomluvám věří leda bytosti neoplývající přílišnou inteligencí. Kdyby se Vám podařilo dát i pro nás, méně věci znalé, patřičné informace pěkně dokupy, určitě byste měl postaráno o čtenářský zájem. 

0 0
možnosti