Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TSBC

torn sphincter...by black censor

14. 2. 2011 10:20
jak se vam to cte?

text vedle fotek, na radek vychazeji 3 slova. pecka. fotky - co maji ctenarovi sdelit? nesdeluji nic a to navzdory tomu, ze tam pro jistotu vlozite nektere 2x.

amazonie je moje vasen, ale na zaklade vaseho serialu by mne ani nenapadlo/nedostal bych chut tam vyrazit.

0 0
možnosti
PH

Azbestus

14. 2. 2011 15:32
Re: jak se vam to cte?

Já to kopíruju z mého webu http://www.azbestus.cz, takže si seriál můžete přečíst tam.Je to tam přehlednější.Ale nemám čas pro tento formát zase strávit dvě hodiny ve fotoshopu a upravovat a vkládat je sem jednotlivě.

Fotky, které jsem měl ve fotoalbu mi zlikvidoval idiot(certifikovaný odborník, který mi přes mou žádost prostě fotky z let 2003-2009 nezazálohoval), který mi přeinstalovával pc, takže jiné, než na webu nemám.

Můžu sem navkládat jen prostý text, ale to mi přijde celkem škoda, protože si na rozdíl od Vás myslím, že fotky vypovídají o lecčems.Ale díky za připomínku-promyslím to:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Zdravím Vás.
Jsem rybář, podnikatel-blbé slovo, ale jak jinak to nazvat (hudební nástroje, veselá dárky, armyshop, western, outdoor, hlavolamy, atd.), trochu cestovatel, hudebník, psavec (poezie, články, postřehy), motorista, vodák a ještě by se asi něco našlo.
Bezdětný, rozvedený, nezadaný-193 cm, 110 kg.
Lidé mne znají pod přezdívkou Azbest, ale zde se nicky nenosí.
Jsem pravicového smýšlení, ateista, ctím svobodu, jednání na rovinu a držení slova.
Mám rád přírodu, inteligentní humor, jasné formulace, přímý pohled, pevný stisk ruky, schopnost sebereflexe, cestování, rychlou jízdu (ale s body hospodařím), hudbu, bojové sporty, českou kinematografii a další věci.
Rediguju vlastní web www.azbestus.cz a eshop http://www.vtipne-darky.info/, či sportovní portál www.nordicwalker.cz , což jsou takové věci pro radost.
Nemám rád politiky a další křiváky, fanatiky, církve a náboženství, komunisty a jakoukoli formu totality, nesvobodu, asociálnost, ale ani nejsem nadšen z civilizace, plenění Země stejně, jako z forsáže technickéh

Seznam rubrik

Oblíbené články