Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

raz

20. 3. 2011 11:36
Když bude komentovat realitu víc pisatelů blogů

možná to pohne s některými politky a ti také vyjádří nějaký názor na uvedený obecně  negativně vnímaný  problém. Že by to pohlo s novináři..o tom pochybuji..viz  absence jakéhokoliv komentáře nad zrůdným rozhodnutím odvolacího soudu ve věci "Patrik" a jeho mučitelé. Že by se u nás  vytvořila kasta nedoknutelných?

Jsem zvědav jak dlouhu tento článek ujde  bdělému oku zdejších  ochránců korektní žurnalistiky.

0 0
možnosti
PH

Azbestus

20. 3. 2011 12:06
Re: Když bude komentovat realitu víc pisatelů blogů

Myslíte multikulti Víta Hassana?Klidně ať se vyjádří-bude mimořádně silně vítán:-)

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

20. 3. 2011 10:12
Pár politiků již mluví otevřeně.

Pan Jakl, pan Bátora, pan Joch.

Není jich moc ale jsou. Lidé by museli ve volbách volit strany a politiky, kteří mají tyto názory. Zatím však ovčané hrají hru politiků a většinou volí mezi několika parlamentními stranami.

0 0
možnosti
PH

Azbestus

20. 3. 2011 12:17
Re: Pár politiků již mluví otevřeně.

Ano-i to by se mohlo začít měnit.

Osobně volím pouze tak, abych nedal hlas levici, čili menší zlo.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

20. 3. 2011 9:43
bohužel jediné řešení

bude asi lynč....soudní systém chrání jen zmetky. Přitom by to nebylo nutné, kdyby to nebylo kažému s těch gaunerů v parlamentu totálně ukradené.....ale navisí na tom peníze z ČEZu, tak není zájem

0 0
možnosti
I

Intesen

20. 3. 2011 9:33
!

R^

0 0
možnosti
CGV

Ctitel Giuseppe Verdiho

20. 3. 2011 9:31
Autorovi

Píšete, že nikdo kromě extremistů a nacionalistů se tímto problémem nezabývá. K tomu bych řekl dvě věci. Za prvé se pod pojem "nacionalismus" mnohdy skryje i to, co ve skutečnosti nacionalismem není. Třeba právě poukazování na to, že mezi Romy je větší procento problémových občanů než mezi většinovou populací. Takže jste pod vlivem médií nesprávně použil pojem "nacionalismus". Konec konců na Klause můžeme mít různé názory, ale za nacionalismus byl označován i jeho názor, že ta slavná EU nebude fungovat tak skvěle, jak je nám předkládáno. Nechápu, co je na tom nacionalistického. On nehovořil o nadřazenosti toho či onoho národa, ale pouze o neúčinnosti řízení všeho z jediného centra. Za druhé je pravda, že se tohoto tématu skutečně chytají agresivní lidé nepříliš vysokého stupně kultury. Ale i to je chyba pseudohumanistů. Kdyby se ten problém nazval pravým jménem a řešil se kultivovaně, neměly by extrémní a opravdu odsouzeníhodné formy tak moc živné půdy, kolik jí ve skutečnosti mají.

0 0
možnosti
PH

Azbestus

20. 3. 2011 12:15
Re: Autorovi

Máte pravdu, že se pod pojmem "nacionalismus" dá schovat i prosté vlastenectví, či ,okální patriotismus, ale víme oba, o čem mluvím a myslím, že aspoň průměrně IQ vybavený občan ví rovněž, že mluvím o extrémistech, kteří na národní notu jen hrají.

DěkujiR^

0 0
možnosti
FB

paltt

20. 3. 2011 9:29
Máte plnou pravdu

Děkuji za odkaz na můj článek, a také děkuji za Vaše postřehy. Jsem rád, že nejsem sám, kdo toto svinstvo vidí.

0 0
možnosti
CGV

Ctitel Giuseppe Verdiho

20. 3. 2011 9:32
Re: Máte plnou pravdu

To rozhodně nejste sám. Ba ani nejste v menšině. Takhle uvažuje devadesát procent národa.

0 0
možnosti
SP

kulava

20. 3. 2011 9:29
Jo jo moje řeč

R^;-€

0 0
možnosti
P

por.Dub

20. 3. 2011 9:28
Vážený pane,

plně se stotožňuji!!  Kde jsou teď  KOCÁBOVÉ !! A jméno státního zástupce  Lenky BRADÁČOVÉ  musí býti též všeobecně známé !!      Tak jako všech těch pseudohumanistú  kteří s takovou dúkladností   sejou semeno  rasismu.!!

0 0
možnosti
VR

v r

20. 3. 2011 9:14
Mluvíte mi z duše,

snad jen dodám, že tu chybí trest smrti pro takové co mučili a znásilňovali Patrika, Aničku  a další o kterých se ani nedovíme...

0 0
možnosti
MV

marek,voksay.idnes

20. 3. 2011 9:10
Výborně napsáno pane kolego

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
Zdravím Vás.
Jsem rybář, podnikatel-blbé slovo, ale jak jinak to nazvat (hudební nástroje, veselá dárky, armyshop, western, outdoor, hlavolamy, atd.), trochu cestovatel, hudebník, psavec (poezie, články, postřehy), motorista, vodák a ještě by se asi něco našlo.
Bezdětný, rozvedený, nezadaný-193 cm, 110 kg.
Lidé mne znají pod přezdívkou Azbest, ale zde se nicky nenosí.
Jsem pravicového smýšlení, ateista, ctím svobodu, jednání na rovinu a držení slova.
Mám rád přírodu, inteligentní humor, jasné formulace, přímý pohled, pevný stisk ruky, schopnost sebereflexe, cestování, rychlou jízdu (ale s body hospodařím), hudbu, bojové sporty, českou kinematografii a další věci.
Rediguju vlastní web www.azbestus.cz a eshop http://www.vtipne-darky.info/, či sportovní portál www.nordicwalker.cz , což jsou takové věci pro radost.
Nemám rád politiky a další křiváky, fanatiky, církve a náboženství, komunisty a jakoukoli formu totality, nesvobodu, asociálnost, ale ani nejsem nadšen z civilizace, plenění Země stejně, jako z forsáže technickéh

Seznam rubrik

Oblíbené články