Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FV

Garfieldek

23. 6. 2011 13:56
Co?

"jakési tripartity a podobná nesmyslná uskupení"?

1 0
možnosti
B

Bucharovic

23. 6. 2011 13:52
0 0
možnosti
VTAJK

Vaska Trubačev a jeho kamarádi

23. 6. 2011 14:49
Re: .

Vy jste vážně úkaz, Kroupo! Víte, kolik blogerů napíše každý den řadu článků na podobné nebo stejné téma? A chodí si vzájemně pod blogy psát takovýhle pindy?

0 0
možnosti
J

jarno3

23. 6. 2011 13:20
Pane podnikateli,

než začnete šířit své katastrofické vize, zajeďte se do Řecka podívat. Pak vás možná ty bláboly přejdou. Chápu, že z vaší pozice do krve hájíte tezi: " hoďte nám lístek do urny a držte hubu! My už vás dokážem oblbnout, aby to bylo do toho správného otvoru!" Při volbách se ukázalo, že lidé chtějí změnu, po volbách se ukázalo, že byli opět podvedeni notoricky známými partajemi. Strašení řeckou cestou vyčpělo, najděte si nějaký působivější argument. Pohádky o "akceschopné" vládě vyprávějte dětem do tří let- starší už se tomu smějí. S odbory se bohužel pro vás a vám podobným budete muset smířit. I s tím, že doba ROH minula a budete s nimi muset nadále  počítat. Jinak dík za hezkou pohádku.

0 0
možnosti
D

dam1

23. 6. 2011 14:19
Re: Pane podnikateli,

A kdo muze za to, ze se pitomci nechavaji oblbnout? Ja, autor blogu, nebo ti pitomci samotni? A navic nevim, o jakym oblbovani je v souvislosti s vladou rec. Slibovaly strany pred volbama reformy? Slibovaly. Delaji reformy? Jo, snazi se, i kdyz ne podle meho gusta. Kdo byl tedy oklaman? Ano, jen ten pitomec, ktery nevedel, co voli. Ti inteligentni si precetli volebni programy, takze se ted nedivi jako vy.

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

23. 6. 2011 12:58
tato strana ale dávno existuje

pod názvem ČSSD.  Řada jejich členů získala teplá místečka v Bruselu a v senátu.

1 0
možnosti
Í

í-mejlka

23. 6. 2011 12:56
Návrh

Já bych navrhovala: Odborářští Odborníci - mělo by to takovou pěknou zkratku. :-)

1 0
možnosti
PH

Azbestus

23. 6. 2011 14:38
Re: Návrh

A to zas jo:-)R^

0 0
možnosti
MH

kolos.veliky

23. 6. 2011 12:53
Taky si myslím,

že o směřování státu mají rozhodovat volby a ne shromáždění odborářů v ulicích. Rok 1989 byl v tomto směru velikou výjimkou. To pro ty, kteří to v posledních dnech srovnávají.

I kdyby ale vznikla ČSO, do voleb jít stejně nemůže. Neměla by totiž žádnou vizi jak situaci změnit k lepšímu. S kritikou a bez vlastního řešení problémů by šanci uspět stejně neměli. I když na zachování režijek, stravenek by nějaké hlasy získat mohli. To je ale dost málo na odklon z řecké cesty.

2 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
Zdravím Vás.
Jsem rybář, podnikatel-blbé slovo, ale jak jinak to nazvat (hudební nástroje, veselá dárky, armyshop, western, outdoor, hlavolamy, atd.), trochu cestovatel, hudebník, psavec (poezie, články, postřehy), motorista, vodák a ještě by se asi něco našlo.
Bezdětný, rozvedený, nezadaný-193 cm, 110 kg.
Lidé mne znají pod přezdívkou Azbest, ale zde se nicky nenosí.
Jsem pravicového smýšlení, ateista, ctím svobodu, jednání na rovinu a držení slova.
Mám rád přírodu, inteligentní humor, jasné formulace, přímý pohled, pevný stisk ruky, schopnost sebereflexe, cestování, rychlou jízdu (ale s body hospodařím), hudbu, bojové sporty, českou kinematografii a další věci.
Rediguju vlastní web www.azbestus.cz a eshop http://www.vtipne-darky.info/, či sportovní portál www.nordicwalker.cz , což jsou takové věci pro radost.
Nemám rád politiky a další křiváky, fanatiky, církve a náboženství, komunisty a jakoukoli formu totality, nesvobodu, asociálnost, ale ani nejsem nadšen z civilizace, plenění Země stejně, jako z forsáže technickéh

Seznam rubrik

Oblíbené články