Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Rodnok

17. 4. 2012 21:27
"Považuji za zhovadilost působit politicky na dospívající

mládež" - ano, všechny ty Mladé sociální demokraty, Mladé konzervativce atd. bychom měli pěkně demokraticky zakázat! I s jejich tábory! Správná aktivita pro mladého vlasteneckého Čecha je chlastat nebo hulit.

0 0
možnosti
PJ

Paveljan

17. 4. 2012 19:24
Hahn napsal,

že Breivik je posera. Já bych řek, že není. Poserové jsou ti co jenom kecaj, ale nic neudělaj. Ne, že bych jeho čin schvaloval, ale co měl dělat? Plkat do nekonečna a úplně na nic, tak jak je to dneska v módě? Myslel jsem, že jeho čin způsobí, že si někdo uvědomí, že se v Evropě něco děje a že je třeba to řešit. To se nestalo ani náhodou.

1 0
možnosti
PH

Azbestus

18. 4. 2012 10:00
Re: Hahn napsal,

Vy jste zřejmě ještě nikdy nemyslel, protože Breivik dal právě islamistům zbraň do ruky...

0 0
možnosti
PP

pouler

17. 4. 2012 18:01
Norsko

Severské státy mají dlouhou tradici demokratické levicové politiky. A vysledky jsou jasně pozitivní. Lidé tam nekončí na sociálním dně. Ovšem také jsou tak tolerantní vůči  takovým exotům jako Breivik. Zamýšlet se jestli je zabité dítě křesťan nebo ne je v tomto případě nevhodné.

3 0
možnosti
TH

Gmurr

17. 4. 2012 18:10
Re: Norsko

R^

1 0
možnosti
I

Inzheim

17. 4. 2012 16:20
Tak asi

pro vraha oprátku, nebo klecové lůžko na věky, pro socialistické vlády, které kálí na odpor vlastních občanů proti multi=kulti, hladomornu bez odvolání. Jinak pak to nestojí zato, zde vegetovat a poslouchat žvásty psychicky postižených narcisů, přesvědčených o své neomylnosti a chránění zvrácenou imunitou.

0 0
možnosti
1

1absolutus

17. 4. 2012 16:14
Háhna zarazilo

Že  Svaz dělnické mládeže uspořádal pro své členy dětský tábor. Možná si to opravdu plete s pionýrským táborem, na který jak sám uvádí v mládí jezdil. :-)

4 0
možnosti
1

1absolutus

17. 4. 2012 15:39
Chápal bych tedy Breivickovy pohnutky ... napsal Hahn

Může slušný člověk chápat chladnokrevného vraha, který zavraždil 77 neozbrojených lidí - převážně dětí?

Může opravdu slušný člověk  poukazovat na nějaký multikulturalismus v souvislosti s bezcitným vražděním pravičáckého psychopata?  X

7 0
možnosti
PH

Azbestus

17. 4. 2012 15:53
Re: Chápal bych tedy Breivickovy pohnutky ... napsal Hahn

Pochu-aspoň průměrně inteligentní člověk si povšimne skutečnosti, že ve článku jsou rozlišeny pohnutky (pochopitelné-agresívní multikulturalismus) a prostředky (nepochopitelné-nesmyslné vraždění)...a to je značně podrobně v textu vysvětleno.

Proto i ten nadpis.

Ale, jak říkám-aspoň průměrně inteligentní, takže chápu ten "spravedlivý hněv" další ambiciozní nuly.

0 0
možnosti
KL

cliff

17. 4. 2012 15:17
a proc by se to melo cenzurovat?

nebo tedy po vasemu "ignorovat". myslite ze to zabrani podobnym udalostem v budoucnu? nevim, zda se ten clovek chtel jen zviditelnit a ukojit sve nasilnicke sklony, anebo mluvi pravdu a chtel se postavit proti smeru, kterym se v soucasne dobe ubira nase civilizace a nasi voleni zastupci misto zarazeni zpatecky dal pritapeji pod kotlem. treba jsou obe moznosti spravne. kazdopadne cenzurou mrtve neozivite a z fesackeho norskeho vezeni spinavou diru neudelate, nehlede na to, ze tohle je presne ta informace, kterou bulvarni media (a jina uz tu skoro nemame) potrebuji.

0 0
možnosti
PH

Azbestus

17. 4. 2012 15:27
Re: a proc by se to melo cenzurovat?

O cenzuře nikdo nemluví. Jen bych zamezil přístupu informací o publicitě směrem k samotnému viníkovi, aby se nemohl saturovat.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

17. 4. 2012 14:38
Ha, tak vidím,

že jsme oba v podstatě došli ke stejnému závěru. Musím podtkonout, že jsem od Vás neopisoval. V.Kroupa

0 0
možnosti
TJ

vioš

17. 4. 2012 14:21
zabíjení není řešení

Boj proti multikulturalizmu neznamená  sprostě pobít desítky mladých bezbranných lidí, včetně asimilovaných a plně integrovaných přistěhovalců. Jednou takto nějaký pošuk jdoucí v breivikových stopách pobije třeba české sezónní dělníky na zemědělské brigádě. Rv

1 0
možnosti
JA

pefben2

17. 4. 2012 14:37
Re: zabíjení není řešení

Psal snad autor něco jiného? 8-o

0 0
možnosti
Y

ynuasha

17. 4. 2012 12:45
Breivik

Breivikuv masakr je neomluvitelny cin stejne jako je neomluvitelna multikulti politika evropskych socanu. To co provedl najednou je jen zlomek toho co svoji politikou provadeji socani prostrednictvim importovanych islamskych lemplu. Kdy bude soud s nima za vsechny ty zabite a znasilnene ... ? EURvRv Samozrejme Novy svetovy rad to vyresi, ze ano .... Rv

4 0
možnosti
PH

Azbestus

17. 4. 2012 13:31
Re: Breivik

Jistě-je to forma příčina důsledků. Je jen otázka času, kdy někomu rupne v bedně, pokud se smyčka stále utahuje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Zdravím Vás.
Jsem rybář, podnikatel-blbé slovo, ale jak jinak to nazvat (hudební nástroje, veselá dárky, armyshop, western, outdoor, hlavolamy, atd.), trochu cestovatel, hudebník, psavec (poezie, články, postřehy), motorista, vodák a ještě by se asi něco našlo.
Bezdětný, rozvedený, nezadaný-193 cm, 110 kg.
Lidé mne znají pod přezdívkou Azbest, ale zde se nicky nenosí.
Jsem pravicového smýšlení, ateista, ctím svobodu, jednání na rovinu a držení slova.
Mám rád přírodu, inteligentní humor, jasné formulace, přímý pohled, pevný stisk ruky, schopnost sebereflexe, cestování, rychlou jízdu (ale s body hospodařím), hudbu, bojové sporty, českou kinematografii a další věci.
Rediguju vlastní web www.azbestus.cz a eshop http://www.vtipne-darky.info/, či sportovní portál www.nordicwalker.cz , což jsou takové věci pro radost.
Nemám rád politiky a další křiváky, fanatiky, církve a náboženství, komunisty a jakoukoli formu totality, nesvobodu, asociálnost, ale ani nejsem nadšen z civilizace, plenění Země stejně, jako z forsáže technickéh

Seznam rubrik

Oblíbené články