Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to smutný, ale pravdivý, i když občas to člověka nakopne aspoň na chvíli srovnat si ten svůj žebříček hodnot;-)R^V

1 0
možnosti
Foto

Máš pravdu, Jitko, je to tak. Děkuju za čtení i příspěvek a měj se hezky:-).

0 0
možnosti
Foto

Sedím na terase a bulím. Soused se ptá, co je? A já na to, že jsem přečetla pár pravdivych vět. Život na nikoho nečeká, proč stále otalime? Děkuji Liběno, za Váš příběh.... Až jednou... to je sakra pozdě! R^

2 0
možnosti
Foto

Milá Bohunko, díky za krásný komentář. Neměla jsem v úmyslu někoho rozplakat. Ale nedivím se tomu, protože mě dojímá kdeco, smutný i krásný věci, jsem hned naměkko.:-)

1 0
možnosti
Foto

R^ Ano, nic se nemá nechávat na potom, protože časový úsek "potom" nemusí nikdy přijít.

2 0
možnosti
Foto

Ještě jako holky jsme s kamarádkou kdesi přečetly: Po ulici POTOM se dojde k domu NIKDY. Tenkrát jsme mudrovaly, co tím asi kdo myslel:-). No, přesně to, co jste napsala v příspěvku, moc Vám děkuju. Dodneška mi ta věta utkvěla v paměti.

1 0
možnosti
Foto

Člověče, nepospíchej, není kam. Když si neuděláš čas dnes, možná to zítra už nestihneš. VR^

1 0
možnosti
Foto

Ano, takhle to je.Díky moc:-).

1 0
možnosti
RK

Zažil jsem tohle několikrát u jiných a jednou i na vlastní kůži. Byla to situace, kterou nikomu nepřeju, a přesto kolem sebe vidím dost těch, kteří s pocitem bohorovných žijí v přesvědčení, že vládnou časem a prostorem. A právě ono až až až až až... se jim jednou vymstí. Pak už je pozdě na to říkat, co by... kdyby... Ostatně onen citát v úvodu měl ve svém štítě i známý motoristický šampion John Surtees: "Včerejšek je mrtev, zítřek se ještě nenarodil. Existuje pouze dnešek".

2 0
možnosti
Foto

Velice Vám děkuju, že jste se podělil o vlastní zkušenosti a názory. Úplně přesně jste vystihl podstatu článku. Tady jde sice o příběh smyšlený, ale vím, že ve skutečnosti je takových a podobných celá řada.

0 0
možnosti
PC

Ano, proto všem říkám .... "Carpe diem" R^

2 0
možnosti
Foto

Přesně tak. Děkuju Vám.

0 0
možnosti
Foto

Liběnko mám z toho husí kůži- tenhle pocit že pořád něco odkládáme aniž bychom si uvědomili, že dnes může být už pozdě, mám stále častěji-dík a krásnou úvahu

2 0
možnosti
Foto

Děkuju Vám. Do toho odkládání asi sklouzáváme všichni, bohužel. Je dobře, když si to člověk uvědomí, dokud ještě není úplně pozdě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 544x
Píšu různé příběhy, fejetony, krátké povídky... Možná Vás potěší. Stejně jako mě, když je vymýšlím a tvořím.