- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jednou jsem dvakrát okořenila jedno jídlo chilli... Pozvala jsem kamaráda a večeři, můj muž se naštval, ale kamarád všechno maso snědl, aby mi udělala radost, slzy mu tekly i z nosu, ale zbaštil to všechno.
Někdy se prostě zadaří. Hlavně, když si nechá člověk záležet, aby to bylo dokonalé.
Liběno, jak já ti rozumím.
Už je to dávno, vytvořili jsme omylem dvakrát osolené domácí klobásy. Naštěstí to byla zkušební, docela malá várka. Jíst se to nedalo!! Bylo mi líto je vyhodit, dávala jsem je na kostičky opečené do míchaných vajíček, do bramborového guláše a podobně, aby se přesolená chuť vytratila, ale stejně...
Díky moc, Bohunko, za vlastní zkušenost. Měj se hezky a v kuchyni ať se daří.
Kuchařských trapasů už mám na kontě spoustu a rovnou přiznávám, že odpalovaný těsto jsem v životě nedělala.
Odpalovaný těsto holt necháme odborníkům. Díky, Pavlo, přeju Ti hezký, klidný den.
Jednou jsem do vánoční rybí polévky dala místo soli cukr, pak jsem se sice snažila to tou solí přerazit, ale bylo prachzvláštní. Strávníkům jsem tvrdila, že to je exotická varianta Větrníky, to už je vysoká kulinářská, klobou dolů, na to nemám
Hezky, exotická varianta, to by se dalo použít častěji. Klobouk dolů (a paleček nahoru) za větrníky patří Kláře o příspěvek níž, té se na rozdíl ode mě povedly. Ivo, díky za čtení i příspěvek.
Větrníky jsem dělala jen jednou a povedly se. Jak jsem z líčení zkušenějších pochopila, asi omylem. A bramborové knedlíky jsou k těmto kalamitám obzvlášť vděčné... Tak dlouho jsem se smála, co všichni mají, až se mi jednoho krásného dne taky nepovedly. Kafe nemáme mi ani divné nepřijde. Za mého dětství si ho k nám návštěvy normálně nosily...
Ty knedlíky se nezdají, když to člověk nejmíň čeká, tak ho vypečou.
Za větrníky máte . Děkuju za pěkný, obsáhlý příspěvek.
teda Libby karbanátek bez majoránky no to bych do tebe neřekla
Řekla bych, že to ještě nebylo to nejhorší. Díky za čtení i komentář.
Kamaradovi u nas moc chutnaly vosi hnizda. Dostal na ne recept, jen se domnival ze po vytvoreni se musi upect. A tak dostala nazev ("pojebance"). Pro jistotu jsem to dal do zavorek a uvozovek, tak to snad projde.
To se vážně povedlo! Děkuju moc za příspěvek, rozesmál mě.
Libi, takových kopanců se mi už v životě podařilo hodně :)))
Ale zkažené jídlo není konec světa :)
No jo, stane se to raz dva a samozřejmě žádná tragedie to není. Díky za zastavení, měj se hezky.