Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P67e83t77r 91B47u71r31i35a42n

28. 2. 2024 23:35

Rusové za posledních 180-200 let sami proti moderní armádě prakticky nic nevyhráli.

Dařilo se jim v době kozáků, dřevěných lodí, plošných čistek a střelného prachu. To dokázali vyčistit Sibiř, střední Asii, nebo Dálný východ do mrtě. Masakry civilistů, celých měst i vyvraždění na 100 národů a národností, v tom měli při upadajících asijských říších úspěch.

Ale války se současným protivníkem už ne.

S Japonskem prohráli nejednou, s Tureckem v Krymské válce, Francouzi je hnali až do Moskvy a oni si museli pokorně počkat až vymrznou, Poláci je hnali od Varšavy, Němci je masakrovali na východní frontě v roce 1916-17 a museli se vykoupit zradou svých spojenců, Hitler je bral přes záda a zachránily je až USA, dokonce neutrální Finsko s 35 tanky a 116 letadly převážně zdravotnickými a spojovacími je zesměšnilo, Afghánci je kosili jak hraboše...prakticky na co Rusové mají to jsou masové vraždy civilistů, přepadání slabších, města jako rukojmí, internace dětí, hromadné znásilňování, velkoloupeže, koncentráky, rusifikace na dobytých územích a vyhazování civilistů do povětří. A ještě masomlejn vlastních vojáků, totalitu a demonstrativní sebevraždu vlastní kultury, inteligence a národa. A to vše ve jménu vlastenectví a nehynoucího Ruska.

No tak se pak nedivte, že vyhrožování jaderkami, které taky ukradli jako většinu vynálezů moderního věku, je to jediné, co jim zbývá.

Docela nechutná partička upatlaná imrvére od krve.

0 0
možnosti
Foto

Tak takto ne, pane autore! A neplašte ani guvernatky. I tak to vyjde nastejno, jakož i jejich díla

0 0
možnosti
  • Počet článků 5
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 230x
Vyslyšel jsem apel bývalého prezident k občanské neposlušnosti. Tak jsem tady s tím vápnem. Zkusme ho vyhasit.

Seznam rubrik