Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
CGV

Ctitel Giuseppe Verdiho

18. 4. 2011 22:01
Vyhlášení války Sovětskému svazu.

Ještě napíši jednu věc: Uvědomujete si, že Tiso hnal na smrt také dvacetileté slovenské chlapce tím, že vyhlásil válku Sovětskému svazu a ty mladé chalany poslal na frontu proti ruským kulometům? Mně se líbí, když Slovák Tisa obhajuje. ALe kdyby existoval stroj času, byl byste ochoten jít proti těm ruským kulometům a položit za Tisa život? Vy asi ne, avšak pro řadu vašich krajanů to byla realita. Vy si z tepla svého bytu a z pohodlí svého křesla píšete, avšak to ruských mrazů, nepohodlí zákopů a téměř jisté smrti v první linii byste jít nechtěl, že? Ale Tiso tam Vaše dvacetileté muže tehdy na tu téměř jistou smrt posílal. Ale je pravda, to jste nebyl Vy, to byli jiní mladí muži, takže se vlastně nic nestalo.

0 0
možnosti
CGV

Ctitel Giuseppe Verdiho

18. 4. 2011 21:43
Tiso nebyl rehabilitován

Dotaz na autora: Rehabilitovalo Slovensko Tisa? Nikoli. Samostatný stát jste již od roku 1993, takže jste měli skoro 20 let času na to, aby Váš nejvyšší soud prohlásil proces za zmanipulovaný, rozsudek za neplatný a Tisa za rehabilitovaného. Za téměř dvacet let jste to neudělali, i když času jste na to měli dost. takže rozsudek nad Tisem uznáváte, a tudíž není co řešit. Dejme tomu, že si můžete myslet, že Tisovo odsouzení bylo na nátlak Prahy. Tak ho buď rehabilitujte, nebo mlčte.

0 0
možnosti
S

Sawy

18. 4. 2011 20:00
Tady je taky

jen díky intrikám Stalina, komunistů a Čechů?

http://www.fronta.cz/dotaz/medaile-za-potlaceni-snp

0 0
možnosti
PJ

pedro14

18. 4. 2011 19:47
prezident fasistickeho statu

ktery poslal do plynu 50 tisic slovenskych zidu a jeste hitlerovi za kazdeho zida zaplatil

0 0
možnosti
S

sedici

18. 4. 2011 19:46
Mam rad Slovaky ale veta:

....a Slovensko vstupuje s pomocou maršála Stalina, jeho prisluhovačov  a českých komunistov  do náručia budúceho socializmu....???

To myslite vazne? Kdyz jste nechteli byt Horni Uhry tak jste se schovali za Cechy. Kdyz jste nechteli byt Ceskoslovensko tak jste se schovali za Hitlera. Kdyz vam hrozilo ze budete spolu s Nemeckem splacet reparace (nakonec nebyly) a zodpovidat se za zverstva 2WW, tak jste obetovali Tisa a znova se schovali za Cechy. 

A ted Cechy vinite z komunismu na Slovensku?

0 0
možnosti

rezjir rezjir

18. 4. 2011 19:35
Záhadou jenom zůstává

Proč si myslíte, že poprava Tisa uspokojila Beneše?

0 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1200x
zakladateľ strany 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA.
www.7statocnych.sk.
Sem tam napíšem niečo o práve a spravodlivosti, ekonomickej kríze, budúcnosti ľudstva, a o iných obyčajných neobyčajných veciach, či ľuďoch,
Za poskytnutie azylu internetovej verzii denníka MLADÁ FRONTA DNES ďakujem.
Ak budete čítať Česi, Moravané a Slezané slovenčinu, tak určite nestratíte. Koľko jazykov občan vieš, toľkokrát si človekom.
S úctou, Gurtler