Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hafusak2

17. 8. 2011 21:17
Omyl kamaráde, hluboký omyl.

Protože jakmile mlaďák vypadne ze školy a začne vydělávat, tak se od něj čeká, že si začne platit  na důchod. A na ten si bude platit tak dlouho, dokud do něj skutečně nepůjde /bude-li mít štěstí a dožije se toho/. Jak to tak vypadá, tak vedle "dědičného hříchu", který nám káže církev, tak budeme mít všichni ještě "dědičný dluh", jak nám káží dnešní vlády....... Zastavte svět, chci vystupovat Rv............   ;-D

0 0
možnosti
SN

kuča

17. 8. 2011 13:42
A víte, že máte v podstatě pravdu ?

:-)....Finančně- politické mafie si přizpůsobují svět přes zkorumpované vlády ke svému obrazu ! I ti zadlužení studenti budou jednou bez práce a nebudou mít z čeho dluh splácet. Filozofů, analytiků, různých poradců a podržtažků už je hafo! Procento lidí z tohoto kvanta vystudovaných, kteří by byli pro společnost svým vzděláním a zaměřením užiteční, bude mizivé!

0 0
možnosti
IH

misaviki

17. 8. 2011 11:31
Tak nestudujte a neberte si hypotéku

Nemusí nikdo studovat, když nechce splácet. Navíc, pokud někdo studuje a není schopen splatit školné rychleji než do 50, pak to jeho studium bylo k ničemu. Každý student má možnost při studiu pracovat, jde to, taky jsem tak studovala.

0 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1200x
zakladateľ strany 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA.
www.7statocnych.sk.
Sem tam napíšem niečo o práve a spravodlivosti, ekonomickej kríze, budúcnosti ľudstva, a o iných obyčajných neobyčajných veciach, či ľuďoch,
Za poskytnutie azylu internetovej verzii denníka MLADÁ FRONTA DNES ďakujem.
Ak budete čítať Česi, Moravané a Slezané slovenčinu, tak určite nestratíte. Koľko jazykov občan vieš, toľkokrát si človekom.
S úctou, Gurtler