Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

rozbor

19. 9. 2011 11:41
výhoda pisatele

panu advokátovi se to píše, zvláště, když je cizinec a má eura .Pisatel má velkou výhodu, že proti všemu může bojovat ve své vlasti, což u nás, v ČR zatím žádný advokát nedělá.Škoda, že v advokecii v ČR nejsou takoví advokáti, jako na Slovensku, kteří pranýřují nedostatky.Jak se říkalo v 90tých letech, když se do ČR vracela emigrace.Těm se to kritizuje, když žili v cizině.

0 0
možnosti
G

Gašpo_2

16. 9. 2011 8:44
Že zažijeme veľkú zmenu

je viac než isté. Jedná sa totiž skutočne o systémovú chybu v štýle "letadlo". Vlastne už len čakáme kedy sa to zrúti.

Som tiež veľmi zvedavý ako sa to vyvinie potom.

V podstate to vždy dopadlo tak, že k moci sa zase dostali tie "svine", ktoré viedli "nový" systém k ďaľšiemu kolapsu. Chcel by som veriť, že úroveń ľudstva je už vyššie a nenechá sa zase oblbnúť. Bohužiaľ tento predpoklad je príliš optimistický. Všetci dobre vieme, že stále je tu v silnej prevahe stádo hlupákov, ktorích dokážu chytráci zmanipulovať pre svoje "blaho".:-/

0 0
možnosti
H

hahasverus

16. 9. 2011 10:50
Re: Že zažijeme veľkú zmenu

Dyž vono - jakýkoliv jiný systém by mohl být lepší než tento jenom tehdy,pokud každý hňup nebude mít stejně tak svůj

jeden hlas jako nejinteligentnější člověk. Z tohoto hlediska je ta demokracie skutečně omyl, jak to pravil jakýsi klasik.

0 0
možnosti
M

maxas

16. 9. 2011 5:51
Proč by končil??

dovedete si představit, pro kolik lidí je demokracie a potažmo kapitalismus vysněnou krajinou?? Pro všechny grázly a grázlíky, pro všechny lumpy i lumpíky je zemí zaslíbenou. V tom je jeho síla a následná stabilita. Jeho zánik (v současné podobě) by mohl přivodit globální konflikt z přelidnění, který lze očekávat v horizontu 30-50 let. Ale ani potom a to ani v případě vítězství Islámu svou podstatou nezanikne. Nejlépe totiž odpovídá onomu rčení: "požírejte se a množte se", které representuje podstatu přírody a nakonec i civilizace. Blbý co??

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe LLC

15. 9. 2011 22:57
Režim již mele z posledního

to je dnes již zjevné. Bohužel, v našem prostoru je zvykem okrádat občany - ta měnová reforma v roce 1953 nebyla ještě tak špatná, neboť pár let  po válce si tehdy občané neměli šanci mnoho našetřit. Klaus zplundroval peněženky občanů v roce 1991 mnohem horším způsobem a nyní nás čeká patrně repete.

0 0
možnosti
RK

Fajny

15. 9. 2011 20:04
Pane

Běžte do KLDR a máte vyřešený problém......................

1 0
možnosti
JR

Smoking Lilly

15. 9. 2011 21:04
Re: Pane

Tak tak, vypadate velice hladove:-P

0 0
možnosti