Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MMS

Miflonides

13. 9. 2011 9:22
Spíš fanatismus plus oportunismus

Rasismus? Spíš fanatismus plus oportunismus. Že se to neslučuje? To si pište, že ano. Zejména když se jedná o osobu mimořádně zaměřenou na své ego. Slůvka a větičky opakované do omrzení. Plus k tomu mnohé podle toho, odkud vítr fouká. No a v poslední době vane od Romské komunity. Přitom bych nedal ruku do ohně za to, že část z toho co se dnes děje v Severních Čechách nebyla vyvolána uměle a cílevědomě.

Jinak řečeno: pokud rasismus, pak je to cosi, co patří spíš do toho oportunismu typu kam vítr tam plášť. A taky do vidění a jednání typu "čím hůř, tím líp".

http://sedlak008.blog.cz/1109/jak-dal-pane-principal

0 0
možnosti
A

ataknevím

13. 9. 2011 8:53
Koľko jazykov vieš, toľkokrát si človekom. S úctou, Gurtler

Když jsi takovej chytrej, tak bys mohl psát česky. Najednou ti je Masaryk dobrý! Ale hlavně si koukej zamíct před vlastním prahem, ty nechápavej rádoby kovboji.

0 0
možnosti
LZ

košťálka

13. 9. 2011 8:45
Mno,

ono to není tak jednoznačné-když si přečtete ten článek, dá se vysvětlit i tak, že se má tvrdě zasáhnout proti demonstrujícím-což milá policie již předvedla. A já se vsadím, že to tak Klaus myslel, tudíž je rasista vůči bílým, kteří se nesmí bránitRv

0 0
možnosti
JD

pedr64

13. 9. 2011 8:51
Re: Mno,

přesně tak, Klaus bytostně nesnáší cokoliv, co je neorganizované v politických stranách. Spontání shromáždění slušných a rozhořčených občanů je pro něj větší zlo, než kriminalita cigánů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1200x
zakladateľ strany 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA.
www.7statocnych.sk.
Sem tam napíšem niečo o práve a spravodlivosti, ekonomickej kríze, budúcnosti ľudstva, a o iných obyčajných neobyčajných veciach, či ľuďoch,
Za poskytnutie azylu internetovej verzii denníka MLADÁ FRONTA DNES ďakujem.
Ak budete čítať Česi, Moravané a Slezané slovenčinu, tak určite nestratíte. Koľko jazykov občan vieš, toľkokrát si človekom.
S úctou, Gurtler