Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Víte ono je to tak, pokud nebude v čtenářské obci po těchto informacích poptávka, bude se psát o zřejmě třeba o nedostatcích v našem zemědělství. Pokud se kouknete do zahraničního tisku tak tuto rubriku tam najdete taktéž bohatě obhospodařovanou.

0 0
možnosti

Škoda jen, že jste nejmenoval aspoň jeden příklad toho zahraničního tisku.

0 0
možnosti
Foto

Tak to teda s Vámi nesouhlasím, za smrt Ivety Bartošové (budiž jí země lehká) mohou lidé jako Vy, kteří ty vyrobené kauzy konzumují. A ještě o tom pak píší blogy.

1 0
možnosti
MG

Pokud by človek měl vypnout rozhlas a televizi kdykoli je v nich vystaven pokleslému ataku, možná by nemalou většinu zpravodajských relací mohl vynechat zcela. A vaše úvaha, že ten, kdo má občas puštěnu televizi způsobil to, že v ní byla zpráva o smrti zpěvačky, mi přijde mimo produkt střízlivého úsudku.

0 0
možnosti
Foto

Tak především.. nikde jsem nečetl, že by se jednalo o sebevraždu. Podle našeho textu policie jasně řekla, že mohlo jít o náhodu. Obsah Vašeho blogu je mi tedy záhadou.

2 0
možnosti
MG

"Mohlo jít o náhodu" v té části nádraží, kam cestující nemají důvod chodit, ano? A policie, která říká "mohlo jít o náhodu" tím podle vás říká totéž, jako by řekla "předpokládáme, že mohlo jít o náhodu, ale ještě to prověřujeme", ano? V každém případě jsem příspěvek na základě vaší připomínky editoval, děkuji za ni.

0 0
možnosti
JP

Jsou tady jistí lidé, kteří se nikdy nespletli, nepletou a plést nebudou.:-)

0 0
možnosti
PB

A pak jsou tu další lidé, kteří píší fakta a ověřené informace.

Zde iDnes:

Zatím tedy není jasné, zda dívka chtěla spáchat sebevraždu, nebo v kolejišti skončila nešťastnou náhodou.

A zde Seznam.cz:

Podle něj policisté zatím nemají žádné další informace ke zveřejnění, na místě stále pracují.

0 0
možnosti
Foto

A to jsem se domníval, že po odchodu legendárního Hermiho tu nebudou takhle slovně kakofonické články.

1 0
možnosti
Foto

Opravte Petru na Ivetu. Sice do vás tady "šijí", ale sám se vás zastanu. Příklady táhnou a u sebevražd to platí tuplem. Není náhodou, že když se rozkřikne, jak někde někdo ukončil život, najdou se vzápětí následovníci. Tak vznikají pověstná místa jako např. Nuselský most a za mého mládí se podobně skákalo z Černé věže v Č. B. I student Palach se stal příkladem pro p. Zajíce a ještě jednoho nebo dva. Ono sice platí, že když někdo má v mozku sebevraždu "napsanou", tak ji stejně uskuteční, ale zveřejňování příkladů rozhodnutí usnadní i uspíší.

0 0
možnosti
PB

Vy souhlasíte s čím? Že ona dívka na Smíchově spáchala sebevraždu? I když to média označila za spekulaci? Pravý důvod této tragédie není dosud znám.

0 0
možnosti
Foto

Zrůdný je váš blog... Vždyť vy si nejste ani schopen zjistit, jak se zpěvačka Bartošová jmenovala křestním jménem... Já vám to prozrazovat nebudu, jen se snažte si to zjistit. O zbytku textu ani nepíšu, kam na ty nesmysly chodíte, do boha...?!8-o

1 1
možnosti
MG

Iveta Bartošová. A co se týče vaší osoby, nebudu komentovat.

1 0
možnosti
PB

Tohle se fakt nedá číst. A kdo je Petra Bartošová?

3 1
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 38,50
  • Průměrná čtenost 5159x
Inženýr z Prahy, dříve komentátor deníku MFD, nyní soukromý podnikatel

Seznam rubrik