Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Grunere. Vas clanek ma nekolik stati, ktere nejsou pravdive. Proto trochu pravdy do vaseho clanku.

Podle rozhovoru z nove zvolenym prezidentem Ukrajiny panem Zelinskym,(25 cervence), vedle gratulace k zvoleni pana Zelinskeho prezidentem, prezident Tramp zadal jmenem USA vysetreni byvale ukrajinske administrativy v obdobi USA voleb v roce 2016.Take vysetreni odvolani hlavniho prokuratora byvalym prezidentem, na natlak viceprezidenta Bidena. (vice o teto udalosti pod prispevkem pana Polickeho)

Pomoc Ukrajine, podrzel Trump 55 dni pro zjisteni, zda je mozno panu Zelinskemu verit v jeho snaze eliminovat korupci. Po ustanoveni ukrajinskeho parlamentu (konec srpna) a jeho prvni zakony, utvrdily vuli Zelenskeho a Trump uvolnil pomoc. (11 zari) I bez jakekoliv zminky na jeho zadosti z jeho rozhovoru 25 cervence. Trump take ocekaval pomoc z EU a to z Nemecka a Francie. (samozrejme neprisla).

Zde jsou prima fakta celeho obdobi. Impeachment je ukazkou demokraticke "zasti" a "zlosti" proti jeho osobe a jeho vitezstvi 2016!!!

1 1
možnosti

Teď jste krásně předvedl, jak se dá určitá záležitost interpretovat dvěma naprosto protichůdnými "fakty". Přitom nikdo z nás neví, jaká je skutečnost. Mně je srdečně jedno, jak to ve skutečnosti je, jen zastávám názor, že nadržovat Trumpovi znamená řezat si pod sebou větev. To jeho "America first" totiž neznamená nic jiného, než že na to doplatí Evropa a s ní i my. Jestli se teď Trump "sčuchne" s Johnsonem a uzavře s Velkou Británií (jak slibuje) lukrativní smlouvu, nebo zavede pro EU dovozní cla, může to pro nás také znamenat podstatné snížení vývozu, zvýšení nezaměstnanosti a potažmo snížení životní úrovně. Jsem zvědav, jak mu potom budete tleskat.:-P

1 1
možnosti
MG

To jsou odlišné věci, pane.

0 0
možnosti
JH

J61a64k93u41b 73H25o69z50a

19. 12. 2019 10:26

Demokrati vaří z vody. Teď to půjde do republikánského senátu a tam jim celý ten slavný Impeachment potopí. Jen takový amatérský dohad, samozřejmě.

3 1
možnosti
MG

nezda se mi, ze by šlo i vaření z vody, ale nám za to, ze jde o zcela záměrnou mystifikaci voličů od samého začátku

3 0
možnosti
Foto

Pokud někdo zastaví tok peněz aby ovlivnil nějaké vyšetřování tak je to všude na světě trestný čin a takový člověk paří do vězení ne do úřadu prezidenta zejména když to udělá potají, ne veřejně.

0 3
možnosti
MG

Podle toho, co jsem se dočetl, nemělo jít o ovlivněni vyšetřování, ale onti, aby se vyšetřovalo, což v nepořádku není.

3 1
možnosti
Foto

Tu ide o viac ako o tento incident. Ľavicoví demokrati majú iné hodnoty a Trumpa nenávidia, lebo im stojí v ceste.

6 0
možnosti
MG

Také mi to připadá jako záminka

1 0
možnosti
DR

Ono vůbec v té Americe je v poslední době veselo. Nejdříve uniklé dokumenty o americkém lhaní ohledně Afghánistánu, pak tato trapná demokratická žaloba ala Babiš na Trumpa a nyní zase další americká specialita a tj. sankce proti Nord Stream 2. Totiž, chtěl jsem říci oficiálně „zákon na ochranu evropské bezpečnosti“ že. To máme ale super spojence.

https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/kongres-usa-schvalil-sankce-kvuli-plynovodu-nord-stream-2-40307458#utm_content=freshnews&utm_term=nord%20stream%202%20sankce&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

1 0
možnosti
Foto

To je stejně sranda, jak tu kdekdo řeší amerického prezidenta a víceméně vnitřní záležitosti Ameriky. A přitom nejde o nic - odvolají nebo neodvolají. Že je jinde odsouzen bývalý prezident k trestu smrti, to nezajímá nikoho.

0 1
možnosti
MG

Jedna to neřeší kde kdo, jednak je to pomerne podstatná věc, to proto, ze je to země, která fakticky rozhodla o vzniku republiky, jejíž jsme občany (v roce 1918), a bez níž by SSSR nezvítězil v roce 1945.

4 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 38,50
  • Průměrná čtenost 5159x
Inženýr z Prahy, dříve komentátor deníku MFD, nyní soukromý podnikatel

Seznam rubrik