Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Zase bych to tak tragicky neviděl! Kde je náš zápas ZOH ze Chamonix?

Tam jsme s Kanadou pukli 0 : 30 ! Čili, neoddiskutovatelný pokrok je zde ! ... :-)

Nejsem žádný odborník - Vidím to pořád stejně. Jaký Stát = Takové počasí a úroveň sportu. Jde o systém a sílu ekonomiky. Pak logicky, se jde za obživou za hranice - Na ligu se sice chodí, úroveň je pak jaksi slabší. Práce s mládežníky se nekoná a jedno navazuje na druhé. Jevů je plno - Sparta, bývalý král kopané - Venku většinově neuspěje. M.Baroš, (úcta k němu) - Již zapojuje ve hře své image. Jako náhradník na lavičce rozbije pěstí kryt! - Nenastoupí v daném zápase, ani v tom příštím! = Rarita! Bohužel, hravě nás poráží Kanada - Náhrada náhradníků. Někdy se sejde Nagano. To potvrzuje, že MY můžeme porazit Kohokoliv - Nikoliv jej opakovaně Porážet ! Kdo a jak to změní - Netuším ... :-)

0 0
možnosti
RK

Vypichovat Chamonix je jak dnes napadat vyspělé státy, že v 50. letech minulého století byli blíže neurčený počet let za primáty, anžto neměli ještě mobilní telefony. Uvědomte si, že to není zase tak dávno, rozhodně méně let než Chamonix, kdy Finy sem tam porazili i hráči bývalé NDR a občas remizovali na MS s Poláky. Tu ekonomiku moc nechápu, takže vlastně z tohoto hlediska byl model uzavřených hranic lepší, protože se hráči nerozutekli všemi směry? Ale zase s ohledem na tu strašlivou bídu a nesvobodu by a) zdrhli při prvním výjezdu nebo b) museli být tak zoufalí, že by neporazili ani ekonomicky silnou NSR, Velkou Británii či Francii... Spíš bych řekl, že se stále více projevuje, že chybí soustavná a dlouhodobá práce - ne nadarmo útočné trojky jako Michajlov-Petrov-Charlamov, Martinec-Novák J.- Šťastný B., Makarov-Krutov-Larionov nebo Patera-Vejvoda-Procházka odváděli rozhodně lepší výkony, než neustále promíchávané trojky. Aspoň to si myslím. Že to v dnešní tržní době nejde? Pak ale neplačme srdceryvně na blbém hrobě.

0 0
možnosti
RK

Nagano bych viděl v jiném světle, tam hráli hráči, kteří hokejově vyrůstali v komunistických hokejových školách, sportovní třídy se tomu říkalo. O úrovni dnešních hráčů myslím hodně napoví i jejich současný počet v NHL. Prostě s pádem režimu se vyrojilo spousta jiných možností a rozmělnění základny. O práci se současnými talenty snad hovoří výsledky. Ale pozitivní je, že pokud se to sejde, dá se s nimi vyhrát, nikoli vyhrávat jak jste poznamenal. Rozdíl v semifinálovém zápase byl v disciplinovaném vracení se Kanady. Prakticky hráli všichni do defenzívy a v brankářích. Ne že by Bartošák něco vyloženě pokazil, ale nechytil nic navíc. Vypracovali jsme si dost šancí, na to aby tam něco spadlo, bohužel rozhodl rychlý druhý gól a pak si to už zkušeně pohlídali.

1 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1849x
Inženýr z Prahy, dříve komentátor deníku MFD, nyní soukromý podnikatel

Seznam rubrik