Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Babička zažila na Slovensku banderovce a můj bratránek proti nim tehdá bojoval. proto si myslím že za problémy Ukrajiny si můžou sami ,svým postojem k banderovcům kteří se dostali k moci při Majdanu , zapomíná se na ty statisíce mrtvých Poláků , Čechů i Ukrajinců které mají banderovci na triku.

Jazykový a posléze školský zákon které zavedli zvedl odpor proti režimu po Majdanu a důsledkem je nynější válka , ale protože západ tuto diskriminaci Rusů na Ukrajině přehlížel nese dnes následky.

Osm let byly Minské dohody ze strany Kyjeva bojkotovány za souhlasu západu a tak vlastně podporoval pohrobky válečných zločinců v nových zločinech na Ukrajině.

0 1
možnosti
JZ

A zapomínáme na miliony mrtvých Ukrajinců zavražděných rusáky.

0 0
možnosti
JL

Fialova válka hraje vabank - sází na to, že NATO vyhraje. Jinak pro Rusko nejsme soupeř s našimi 15 pronajatými stíhačkami a 20tisícovou armádou. V případě nějaké jaderné přestřelky, je to vlastně už jedno.

0 0
možnosti
JL

místo válka - vláda, sory.

0 0
možnosti
ZD

Naprostý souhlas s poděkováním za rozum. My jsme si svoje války vybojovali a vybojovali i rozkrádání země. Podpora ano a klidně masivní, ale ne na úkor bezpečnosti země. Podpora bojovými prostředky je podpora zabíjení. A kdo podporuje zabíjení stává se sám terčem a bojující stranou. Na to vláda mandát nemá! Ukrajina bojuje za sebe a sklízí léta zasévané a přehlížené problémy. Pana premiéra mám v tomto za nemoudrého.

4 7
možnosti
PL

P86e59t97r 29L86o97r68e51n38c

29. 4. 2022 20:39

Píšete: ČR bude jako součást šiku sestávajícího na prvém místě z Polska - Británie a USA chápána Ruskou federací jako jeden z cílů možného jaderného úderu

Zaráží mě na vás, že to berete jako normálku, že to neodsuzujete a nerozporujete, pokud by jaderná velmoc vystřelila jadernou bombu coby prostředek hromadného zničení na nejaderný mnohonásobně menší a slabší stát.8-o

2 0
možnosti
LP

Skutečně myslíte, že je bezpodmínečně nutné dávat ke každému teoretickému zločinu svůj odsudek ? Vždyť je to jasné, i bez toho nahlas projeveného odsudku. Nebo vám ne ?8-o

4 3
možnosti
PL

P16e48t38r 96L92o23r73e20n94c

29. 4. 2022 20:30

Nechci vám brát vaše nadšení a zápal pro věc, ale jako ne-přátelský stát jsme byli ruskem zařazeni mnoho mnoho dávno tomu, než rusko napadlo bez vyhlášení války Ukrajinu, takže i kdybychom se teď v nějakém případném svatouškovství a kolaboraci s ruskem třebas zvencli, nic nám to nebude platné...

6 0
možnosti
Foto

Toto je strašně zbabělý příspěvek - podporovat Ukrajinu je nebezpečné, měli bychom raději sedět potichu v koutku a tvářit se, že se nás to netýká. Pěkně děkuji. Rv

13 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 0
možnosti
JD

J49a94n 89D97o82u87š57e92k

29. 4. 2022 16:41

Pan Fiala by byl skvělým premiérem do klidnější doby, udržovací doby. To myslím zcela vážně. Bohužel je na tom však stejně jako celá naše politika minulých vládců nevyjímaje. Ode zdi ke zdi nevedena sociálními a ekonomickými zájmy země, ale velkými slovy a dárečky.

7 9
možnosti
JZ

Kdysi také někteří naivní jedinci věřili v září 1938 jistému Ádovi Hitlerovi, že československé Sudety s většinou německého obyvatelstva jsou jeho poslední územní požadavky a když je dostane, v Evropě bude mír. Nyní zase někteří naivní jedinci věří Putinovi, že mu jde pouze o Ukrajinu. Ovšem jen hlupáci, udělají stejnou chybu dvakrát!

17 2
možnosti
Foto

A co teprve ta bitva na Moravském poli. Porovnáme li výzbroj armád za Hitlera a dnes, tak je to stejné, jako porovnávat výzbroj před 2. světovou s vojsky za Přemysla Otakara II. Rytíř udeřil a jednoho zabil. Němec vypálil z tanku a zabil max. 100 lidí. Tudíž 100 krát tolik. Dnes se může odpálit atomovka a zahyne milion lidí. Tudíž proti tanku deset tisíckrát tolik. Takové přirovnání ja publicisty nedůstojné. Podobných lokálních válek tu za posledních třicet let bylo hafo. Mrtvých bylo násobně víc. Byly v nich zapojené i velmoci. Ty všechny se mohly chápat podle vašeho scénáře jako začátek III. světové války a kde nic tu nic.

3 4
možnosti