Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AZ

Pořád slyším arogance/vysmátost navzdory problémům. Jenže jim jde všechno podle plánu - EUROMED, nová rasa, Panevropská unie. Vše klape, jen lidi to nechápou.

1 0
možnosti
JL

Porad nevim proc si stezujete na ty "bruselske" pitomce. Jsme soucast jakesi unie a mame mit urcitou svobodu rozhodovat. TAK ROZHODUJME !!!!! Jestli mame i my ty "pitomce" musime je nahradit jinymi, kteri budou nas REPREZENTOVAT spravne. Tak ma unie pracovat.

0 0
možnosti
Foto

kolikrát už jste měl oficiální možnost se vyslovit k třeba výši platů, diet, k rozsahu požívaného servisu těchto "reprezentantů" ? Myslím, že nikdy a pokud ano, váš názor je stejně nezajímal.

8 0
možnosti
MK

Také jsem si toho nedávno všiml a také mi to trochu polechtalo tep. ;-)

Kdesi jsem četl, že ve vysokých pozicích je také vyšší procento psychopatů, pro které je typická právě taková ta bezstarostná uvolněnost, i když se boří okolní svět. Asi na tom něco bude.

Určitý vhled do jednání na půdě vysokých institucí EU poskytl i Tomáš Prouza ve svých rozhovorech zde:

http://www.prouza.cz/blog/video-serie-rozhovoru-o-migraci-pro-blesk-tv/

Asi nejenom já vidím na lídrech EU a celém aparátu další nebezpečnou věc: neschopnost vidět trochu dál do budoucna, neschopnost a neochotu vidět následky svého jednání. Zajímavé v této souvislosti je, že např. Zemanovi vyčítá řada lidí to, že sem tam použije vulgární slovo, že rád pije a kouří, že dělá nevhodné bonmoty apod. Ale co je pár sprostých slov oproti naprosto fatálnímu politickému rozhodnutí od nějakého zdvořilého, usměvavého, dobře naleštěného člověka, které silně postihne milióny lidí s nevratnými následky?

14 0
možnosti
JL

Pane Konopo, Kdo jsou ti lidri unie? Kde je nas zastupitel v te skupine "lidru"? Co tam dela? Vase blamas MUSI jit v prve rade proti nasim zastupcum !!! Ti nam musi vse rici co a jak a my jim musime pripominat nase pozadavky a pripominky. Jestli to tak neni to je v prve rade nase NESCHOPNOST Proto vase "narky" a "narky" vsech ceskych obcanu jsou usmerneny spatnym smerem.

0 0
možnosti
KC

Ve volbách nezvolím jediného zastánce migrace. Pokud bude jen náznakem smířlivý k islamizaci Evropy, vykroužkuju ho ! Je to jediný způsob, jak si udržet způsoby a hodnoty, s nimiž se cítíme být doma.

13 0
možnosti
PK

Nevím ale koho budete volit aby se dostal do parlamentu

0 0
možnosti
JSS

Věrchuška naše i ta bruselská... o co jim jde? Držet se co nejdéle a v nejvyšší úrovni ! Kdo z nich za rozhodování pykal nebo byl trestán? Napadá mě docela vyjímka z poslední doby - předseda vlády Švédska Bildt - odnesl to smrtí. A v českých poměrech? Jen přechod do jiné kanceláře a ještě lepší post. Je to demokracie uchvácená vyvolenými!

11 0
možnosti
PK

Bildt je živ a snad i zdráv v 66 - dožije se určitě vysokého věku. Asi jste to popletl s Palme, ale tam důvody byly naprosto jiné.

3 0
možnosti