Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J11a79n 88K18o64t29t98a93s

5. 4. 2014 17:37

Ještě je zajímavý výrok: "Dokud budeme generálům platit víc než učitelům, nebude na světě dobře.";-)

0 0
možnosti
PV

To zní zajímavě:-)

0 0
možnosti
Foto

Tak jako stát nedokáže vyrábět dostatek aut v mnoha různých kombinacích, nedokáže ani produkovat kvalitní služby, které by vyhovovaly většině lidí.  Chceme-li něco kvalitního, musíme to svěřit do rukou svobodného trhu, kde tisíce podnikatelů nabídnou tisíce různých alternativ z nichž se vyprofilují ty, o  které bude největší zájem.   Budoucnost a kvalita výuky spočívá ve svobodě a v dobrovolnosti.

0 0
možnosti
PV

Zaujala mě vaše slova o užívání si. :-)Taky se mi nějak příčí, když si sportovci jedou na olympiádu užívat. A já myslel, že jedou sportovat, v lepším případě třeba i vyhrávat. Tak to jen na okraj.

1 0
možnosti
MK

Jen do třiadvaceti? Kdepak, já si hodlám "užívat" do konce života ;-D

1 2
možnosti
Foto

Nemyslím si, že mimořádné platové ohodnocení udělá z průměrného lékaře "dr. House", stejně jako si nemyslím, že zbohatne li průměrný učitel, že z něj bude "Komenský". K tomu musí být člověk zrozen. Zrovna Vás si jako oblíbeného učitele představit nedovedu. Už podle toho, co o sobě píšete, jste pravděpodobně velký náfuka a ty žáci doslova nesnáší.

0 1
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2334x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik