Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Autor má pravdu - záleží na komunikaci, viz nedávno:

"Nefunguje mi počítač."

"Dobře, babi, a máš na obrazovce něco napsáno?"

"Mám."

"Tak mi to přečti."

"Samsung..." Není to lehké, opravdu ne.

3 0
možnosti
Foto

Mladí sice ovládají počítače rychle, nicméně většinu času zde obvykle stráví hraním her, stahováním filmů nebo písniček, tlacháním na sociálních sítích, v lepším případě se občas obrátí na Wikipedii. Takže většinou jde o zbytečnou ztrátu času.

1 0
možnosti
Foto

;-)Taky mám podobný zkušenosti. Do nedávna jsem tablet považovala za tabletu, ač mi unikal smysl, kde tohle slovo bylo použito.;-DR^

2 0
možnosti
AT

Jsem starší generace, na PC samouk, je to lepší než kdyby mi někdo ukazoval "jak se to má dělat". Mladí jsou zbrklí, když něco ukazují, tak člověk nestačí sledovat prsty....

3 0
možnosti
Foto

R^ Má to ovšem i své výhody. Např. díky absenci ,,profislepoty" vytváření vlastních postupů. Mladí se sice diví, jak jste to udělal, když mu to vysvětlíte, konstatuje, že ,,tak to se to nedělá a snad to ani nejde". Ale ono ku podivu jde. Vlastní zkušenost:-) Jinak zdravím:-)

2 0
možnosti
MP

Tak já třeba velmi často (podle toho, kde mám zrovna ruce na klávesnici) používám při práci se schránkou následující: Ctrl+Insert = kopírovat, Shift+Insert = vložit a Shift+Delete = vyjmout. Nepamatuji se, že bych to někoho takhle viděl dělat, a ani si už nevzpomínám, kde jsem k tomu přišel.

0 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 27,92
  • Průměrná čtenost 2290x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik