Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GK

ono to je trochu slozitejsi nez pisete a neni pravdou jak se zminujete "A pozor – taktéž žádné zmínky o apelech na jiné členské státy EU, aby si trochu toho „bince“ vzaly také na sebe."

Od ledna do kvetna pribylo v Rakousku 20.620 utecencu. Jenom za kveten zadalo v Rakousku dalsich 6200 utecencu o azyl.

0 0
možnosti
JO

V rakouském tisku jsem se dočetla, že se pozastavilo vyřizování všech nových žádostí o azyl  a řízení žádostí, které se již vyřizují bude zpomaleno. Důvodem je prý stále se zvyšující atraktivita Rakouska jako cílové země, což chce ministrině změnit a učinit Rakousko pro uprchlíky méně atraktivním. Dalším důvodem je to, že tím chce vytvořit tlak na ostatní země. Ministryně trvá na prosazení kvót. Velmi se rozčiluje, že některé země s kvótami nesouhlasí. Proti pozastaveníí azyl. řízení protestují různé organizace přisáté na peníze daňových poplatníků, pro které jsou uprchlíci velmi výděleční a samozřejmě obvyklí zelení. Většina Rakušanů s tím naopak souhlasí, mají toho už plné kecky, jen by chtěli i další řešení. Uzavření hranic, hlídání jižních hranic, obracení uprchlíků hned na moři - to co chceme i my.

Rakousko posílá 40 policistů, aby pomohli střežit hranice Maďarska se Srbskem, odkud jim pak z Maďarska do Rakouska také proudí uprchlíci. 

http://derstandard.at/2000017251068/Oesterreich-schickt-40-Polizisten-fuer-Grenzsicherung-nach-Ungarn?ref=rec

3 0
možnosti
JO

Miliardový kšeft s uprchlíky si přece rozvracet nenechají.

3 0
možnosti
Foto

Což znamená, že si pro víza zajdou pěšky (nebo stopem) do nejbližší ČR, Maďarska a na Slovensko a nebo se snad vydají raději na jih zpět k moři??

0 0
možnosti
Foto

A Němci i Frantíci uzavřeli hranice!

3 0
možnosti
JN

J92i18ř79í 56N38o85s40e74k

14. 6. 2015 11:04

Díky za info, dost se tím vysvětlilo. R^

1 0
možnosti
LR

Naprosto přesné R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2334x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik