Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Vzhledem k dnešní realitě ve školách je to dobrý protiklad. Sečíst a dělit dvěmi a bude na světě zase normální škola. ;-)

2 0
možnosti
PJ

kdyby se aspoň část popsanejch metod dodnes používala, nebudou z děcek nevycválaní drzí fakani, co si myslej, že si můžou dovolit úplně všechno (a taktéž by nebyli jejich stejně nevycválaní drzí rodičové, pro který je učitelstvo ten nejspodnější póvl a kteří jen slepě hájí své ratolesti jako by snad byli těma nejhodnějšíma andílkama na světě)

...

jinema slovama - do každý školy minimálně 5 Igorů Hnízd!!!

3 0
možnosti
PB

..... šmarjá, to není učitelka Helenka, to je brutální Nikita ;-D!

1 0
možnosti
VM

Jako kdyby to psal Orwell sám, dokonce si i dovedu představit prototyp vzorové učitelky, fungovala by naprosto přesně jako moje třídní ze základní školy, a i když jsem byl docela kvítko, tak tahle kříženina by byl naprosto jistým posunem k přítomnosti zbraní ve školách.

2 0
možnosti
MS

Jsem rád, že mé děti ani já nežijeme v takovém to "civilizovaném státě"Rv

1 0
možnosti

ANo, naše školství i společnost má své nedostatky..ovšem nechtěla bych už znovu žít ve psolečnosti, kde jsou děti vychovávány k udávání (te´d kamarádů, později rodičů, spolupracovníků, sousedů...pokaždé, když poruší nějaký "řád")...a kde může učitel beztrestně  bít do hlavy dítě jen proto, že se ušklíbne...což je zvlášťu puber´táků zcela normální reakce na cokoliv, co kterýkoliv dospělý řekne

1 0
možnosti
JH

J31i82ř15í 56H14o84l34ý

30. 6. 2014 13:21

A že vám to ublížilo?

Občas nějaký ten pohlavek neuškodí.

0 1
možnosti
JH

J59i70ř67í 40H77o86l23ý

30. 6. 2014 13:07

Dobrý SadoMaso!!!

0 0
možnosti
VR

Co to je za bláboly, proboha? Vždyť je to jak v číně. Mlátit děti za nedostatečně uctivý pohled, vyhazování dětí ze školy za oznámení týrání. Za jediný prohřešek ničení majetku a zničení života.

To co popisujete, není civilizovaný, nýbrž totalitní stát.

Nejspíš to byl jen pokus o vtip, ale vypadá to jako výblitek pedosadisty toužícího po totalitě jako v knize 1984.

5 2
možnosti

přesně - typický produkt komunistické výchovy Rv

1 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2334x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik