Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pár zápasů jsem viděl .... a stačilo. Na to abych viděl základní chyby, nemusím být ani trenér ani profi hokejista. Co bylo blbě? Bylo toho hodně. Ale především, chyběl skutečný týmový duch. Pár "primadon" si jezdilo samostatně na branku soupeře, ale kvalitní přihrávku (třeba křížem), tu aby člověk pohledal. Po každém zápase televizní komentátoři upozorňovali na počet vylučovaných, ale hráči to zřejmě neslyšeli. Příliš dlouho držený puk na holi. Kde je ten český hokej .... ťuk, ťuk, střela? Kde je pořádný "zámek" při přesilovkách (tak jak to umí třeba Rusové)? Kam odešly samostatné nájezdy? S takovou hrou je čtvrté místo ještě nadstandardním výsledkem a kdo čekal medaili, tak je hodně velký optimista.

0 0
možnosti
JL

Jsem sportovně založen. ale hokej mě nechává ledově klidným. Neviděl jsem ani jeden zápas letošního MS, přesto si troufám tvrdit, že toho o sportu vím poměrně dost.

0 0
možnosti
PZ

Je to jenom sport.Profisport - par kluků který to baví,živí se tím  se snaži porazit jinejch par kluků který to baví a snaži se porazit pro změnu je.Kde je to hrdinství?V profisportu je absolutní nasazení podmínka nikoliv volba.

2 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 33,80
  • Průměrná čtenost 2296x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik