Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Čím to, že v aktuálním článku o angličtině nemáte diskusi? Obavy z toho, že byste neobhájil své názory?;-D

0 0
možnosti
AK

Neco mezi 2 a 3. Ale to byse musely priznat nase historicke chyby jako nerespektovani historickych zemi, jejich hranic a spravy, tradic, nas nacionalismus, totalitni sympatie a pod.

0 0
možnosti
Foto

K49a83r36e90l 93C14a98c73h

10. 9. 2014 13:52

Moc hezky napsáno. Pravda, že předpovědět skutečný vývoj je těžké. Já doufám, že ta pesimistická varianta nenastane. Optimismus je věc hezká a žádoucí, ale já se již optimistické varianty nedočkám. Je to běh na dlouhou trať a narodil jsem se před polovinou minulého století. Takže se budu stále občas potkávat s těmi, co vyhrávají díky ostrým loktům a absenci slušnosti a svědomí a i těmi co valí ten pověstný Sysifův kámen a kterým ti s ostrými lokty posměšně říkají pravdoláskaři. Jde o to, koho si vybere za svůj vzor většina dnešní mladé generace.

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2334x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik