Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

no, tak mě stačila Obří bouda při hřebenovce Krkonoš - půl litr piva 110,- Kč;-€

0 0
možnosti
VK

V45í58t 69K53u31č49e83r71a

28. 12. 2014 14:08

Možná jsou Polska dvě. Já tam byl nedávno (taky neřeknu kde - abych naše sousedy neurazil). Stánek s občerstvením - půlka krajíce chleba namazané sádlem (asi posoleným - to nemohu říct) - 7 zlotých. Kdyby někde v okolí byl bufet kde by nabízeli za dvojnásobek to co vy popisujete, asi těžko by na ten chleba stála fronta...  

(P.S. - pivo 10 PZL - ale beru, že to u svého výčtu neuvádíte - takže to uvádím jen tak mimochodem...)

2 0
možnosti
Foto

Pán je zřejmě odchovanej komunistama a to v něm zanechalo nesmazatelný stopy, líbí se mu Pelíšky, je tam jasně definovaný dobro a zlo, jenže milej pane, dneska už žádní soudruzi nedělají nikde chyby, jste to vy, kdo se má snažit, aby byl spokojenej, vaše starosti o to, jestli nás někdo předežene kvůli chybám soudruhů jsou docela trapný

0 0
možnosti
JN

J40a19n 88N65o51v63á90k

28. 12. 2014 10:41

Já jezdím občas na oběd kousíček za Prahu. Úžasná argentinská restaurace, zblajzni co chceš za nějakých (tuším) 230 Kč/os. Stejky, ryby, saláty... Jsou tam opravdu nádherné číšnice. 

Ale kde to je Vám nepovím, užijte si to v Polsku.

0 0
možnosti
Foto

doporučuji autorovi zajet do Makedonie, to by teprve valil oči, jezdívám tam docela často a s Polskem, kam taky jezdím se to vůbec nedá srovnat, ceny poloviční, obsluha se může přetrhnout, jídlo ještě lepší než v Polsku, čisto, pohoda, ale jinak si myslím, že hledání lepších věcí v zahraničí a jejich vyzdvihování není nic jiného, než projevem nízkého sebevědomí

1 0
možnosti
PS

P90e93t55r 85S71k51á46c52e21l

27. 12. 2014 21:22

Obědy nejsou, tedy neměly by být měřítkem humánního kapitalismu. I když platí, že - osudy národů závisí na tom, jak jsou vyživovány.

Veškerá diskuze zde by byla jiná, pokud by u nás nebyl záměrně zlikvidován výkonný průmysl. Jeho zaměstnanci by si vydělali tolik peněz, aby si mohli dovolit vzít celou rodinu i s tchýní na dlouhodobý pobyt v kterékoliv zemi EU. A nemuseli se pídit po levných bufetech doma i v zahraničí. Místo toho nás ničí prosperita firem, kterým jsme po roce 1992 vyklidili trhy.

Jistě se shodneme všichni, že moc a blahobyt státu se odvíjí od výkonného průmyslu. To jen pro pořádek, když vyjádří někdo nesouhlas s mým názorem. Vítám odlišná stanoviska, ale podložená vážnými argumenty. Do diskuze zde v příštím roce přeji všem pohodu, klid a pokoj.R^

5 0
možnosti
KS

Kdyby tohle četl nějaký Polák, bude nesouhlasně kroutit hlavou. A naopak Vám vysvětlí, jak u nich nefunguje vůbec nic a jaké by to bylo, kdyby to fungovalo alespoň tak, jako v Česku.

2 0
možnosti
MJ

Já jsem naposledy navštívil Polsko letos v létě. Předtím jsem tam deset let nebyl. No to jsem čuměl. Mám pocit, že nás Poláci dohnali a vzhledem k tomu, že oni rostou a my stagnujeme, tak se dá předpokládat, že nás ekonomicky předeženou. Návštěvu polska mohu jen doporučit - už to není ta zaostalá země, jak si jí většina pamatuje z devadesátých let.

11 0
možnosti
KD

Soudit podle jedné jídelny na to, že na sever od nás se rodí nové Bavorsko je předčasný dobrý vtip. Jezdíme do Kudowa Zdroj a ceny za jídlo jsou tam podobné jako v našich restauracích.

3 0
možnosti
Foto

Moc jsem vás nemusel....ale velmi cením, že opět otvíráte diskuse, takže od oponenta dnes;-)R^

1 0
možnosti
Foto

Srdečně zdravím svého hnidopicha Kotzoura!:-) Kdyby každý diskutoval tak slušně jako vy, tak bych diskusi měl otevřenou vždy. Jasně že máte někdy výrazně jiný názor než já, ale jeho vyjádření neztrácí úroveň - a také dovedete podat ruku, jako třeba teď. Moc se neradujte:-), až se zase ozvou destruktivisté, kteří otravují atmosféru dobrým diskutujícím, tak to možná zase zavřu. Ale zatím ne:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2334x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik