Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J94i77ř94í 39L41i65b13e57r

29. 8. 2014 21:23

Až do posledního odstavce jsem byl přesvědčen, že Vám karmu nedám. Pak jsem si ho přečetl, a dal jsem... Jsa sova, souhlasím s panem Tesařem. Na druhé straně - uznávám, že i skřivanům by se mělo vyjít vstříc. Je jen otázka, zda budou ve škole třídy ve stejném ročníku, které budou mít různě začátek výuky, podle toho, jaké děti do třídy chodí a jaký učitel je učí. Bylo by to smysluplné, nevím zda i technicky zvládnutelné.

0 0
možnosti
KD

K86a24r76e12l 33D84r45d96a

29. 8. 2014 19:11

Bere mě beznaděj. Změny času jsou kokotina na entou. Sedmá hodina je kokotina na entou. (Např. učiliště skutečně v 7 začínají.) A vždy se najde někdo, kdo se nad připomínkami k životu řízenému kokotinami hrozně baví, čímž zajistí trvale stav beze změn. Tedy česká pakárna na entou. Ha, ha, ha. Jak humorné. :-P Nerozumím a nechci rozumět. :-/

1 0
možnosti
Foto

Škola je vězení a tak je úplně jedno, jestli tam zavřeme naše děti v šest ráno, nebo v devět.

0 0
možnosti
VS

Chudáci vaše děti. My je posíláme do školy. Nebylo by to i pro ty vaše lepší?

1 0
možnosti
JK

Zatím úpíme pod knutou skřivanů. Ale to se změní. KRÁLOVNA NOCI SE VRÁTÍ!

Regina noctis pro nobis. Mundus noctis aeternae velit. Mundus vult lunae. Lunae lumen lucidus orbis erit. Sacra Luna. Nos coniungamus. Sit luna oriatur. 

In luna credimus. Lunae lumen habet claritatem veritatis. Lunae lumen in mundo, Lunae lumen in me. Cantate ei regnum. Cantate ei gloriam. Sidera ducet nos. Luna nos protegat.

2 0
možnosti
PJ

sic nerozumím latinsky, ale jako sova se připojuju

1 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 22,86
  • Průměrná čtenost 2327x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik